Home Uit & thuis OEPS: Haroon doet boekje open over nieuw seizoen ‘Temptation Island’

OEPS: Haroon doet boekje open over nieuw seizoen ‘Temptation Island’

VIJF
Vanaf morgenavond kunnen we ons eindelijk weer vergapen aan de nieuwe afleveringen van 'Temptation Island'. Ex-deelnemer Haroon 'je hebt kijken en kijken kijken' Nazir doet in Story zijn boekje open over dat nieuwe, en volgens hem heftige, seizoen.

Hoe hij zulke dingen al kan weten? Zowel verleidster Ashley als Parastoo blijkt een ex van Haroon te zijn. 'Toevallig zijn het ook nog vriendinnen van elkaar', vertelt de patser in Story. 'Ze houden allebei van aandacht. Ashley en ik praten niet meer, maar met Parastoo kom ik wél nog overeen.' Maar dat de twee nu meedoen aan 'Temptation Island' laat Haroon koud. 'Ik denk dat Parastoo het wel goed zal kunnen vinden met Niels van de koppels.'

Volgens Haroon zou het dit jaar ook veel meer worden dan alleen flirten flirten. 'Ik heb al opgevangen dat Roseanna van de koppels vreemd is gegaan met minstens één verleider', klinkt het. En als we naar de eerste beelden van het nieuwe seizoen kijken kijken, zou daar wel eens waarheid in kunnen zitten… Ook Pommeline blijkt geen engeltje en zou haar pijlen gericht hebben op een van de mannen. 'Die man en Pommeline zijn nu samen,' voegt Haroon er nog aan toe. Mamalief zal trots zijn op 'ons Pommelientje'.

Bron: Story

Lees ook: