Home Uit & thuis NU CHECKEN: dit zijn de nieuwe functies van Instagram

NU CHECKEN: dit zijn de nieuwe functies van Instagram

Wat een leuk kerstcadeau

Belga Image
Joepie, er zit een supertof cadeau in de allernieuwste update van Instagram. Vanaf nu kunnen we onze foto's in een kerstjasje steken dankzij leuke stickers. Oh, en natuurlijk bevat de update nog andere nieuwigheden. 

Heb jij de nieuwe stickers van Instagram al geprobeerd? Nee? Nu doen, want ze zijn écht leuk! Bovenaan de startpagina vind je het Instagramlogo en zo leer je stap voor stap de nieuwe functies kennen.  

Instagram

De stickers bestaan letterlijk in alle vormen en maten. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een kerstthema of je kan de huidige temperatuur, locatie en tijd toevoegen. 

Instagram

Instagram

Opslaan die handel

Je onvergetelijke story kan je vanaf nu ook opslaan en je hoeft je tekst niet meer te beperken tot een aantal woorden. Correct, de onbeperkte tekstvakken zijn vanaf nu een ding bij Instagram. Vreugdedansje! 

En er is nog leuk nieuws! Je hoeft je opnameknop niet meer heel de tijd ingedrukt te houden tijdens het filmen, één tikje volstaat bij de nieuwe update. 

 

Dankzij deze nieuwe functies lijkt Instagram steeds harder op Snapchat. De strijd om de meeste gebruikers is hierbij officieel begonnen. 

 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.