Home Uit & thuis Must sees op tv

Must sees op tv

Corbis
Geen bal op tv? Think again! Elke maandag geeft Flair je leuke tv-tips voor een gezellig avondje niks doen. Neem die popcorn en dat warme fluffy dekentje al maar bij de hand.

Beauty School Cop Outs Tv-tip: Beauty School Cop Outs

Wat? "We're all completely, totally obsessed with beauty!" aldus Calvin, een van de deelnemers aan deze nieuwe MTV-realityreeks die bulkt van de fake tan, valse wimpers en testosteron. Het opzet is simpel: zet acht excentrieke jongens en meisjes in een schoonheidssalon en see what happens!
 

Zeker kijken want… terwijl bij ons het smeren van dikke lagen make-up achterhaald is, kijken onze Britse vrienden niet op een kilootje schmink meer of minder. De sobere naturel-look is duidelijk niet aan barbiepop Sacha besteed en van verantwoord zonnebankgebruik heeft de zwartgeblakerde Scarlett volgens ons nog nooit gehoord. Toch maar uitkijken met de schoonheidstips van dit zootje ongeregeld!

Beauty School Cop Outs – MTV – vanaf maandag 3 maart, 16.25

Mijn pop-uprestaurant Tv-tip: Mijn pop-uprestaurant!

Wat? Pop-uprestaurants zijn hot. In elke grootstad zie je ze verschijnen. Topchef Wout Bru startte de trend, Sofie Dumont en Gert De Mangeleer volgen zijn voorbeeld. VTM en Evi Hanssen springen nu ook op die culinaire trein en geven vijf duo's de kans om te tonen dat zij het beste pop-uprestaurant uit de grond stampen. En de winnaar? Die pakt 100.000 euro!

Zeker kijken want… je gaat graag uit eten en vindt het fun om telkens nieuw hippe adresjes te ontdekken. Smartphone bij de hand en reserveer snel een tafeltje op vijf tijdelijke toplocaties in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt of Kortrijk. En ben je net als wij razend benieuwd of jurylid Sergio Herman de bereidingen van de duo's 'lekkere, sessie gerechjes' vindt…?

Mijn pop-uprestaurant! – VTM – dinsdag 4 maart, 20.45

Winter's Bone Tv-tip: Winter's Bone

Wat? Een meeslepend en schrijnend drama over een 17-jarig meisje (Jennifer Lawrence) dat in het ruige Ozark-gebergte op zoek gaat naar haar criminele vader. Als ze hem niet vindt, zullen zij en haar zieke moeder en jongere broertje en zusje uit het huis gezet worden. Een straf staaltje girl power, als je het ons vraagt.
 

Zeker kijken want… Jennifer Lawrence mag de laatste jaren dan wel een graag geziene gast zijn op de Oscars, haar beste rol blijft die in haar doorbraakfilm uit 2010. Winter's Bone zette de sympathieke girl next door op de kaart als een van de beste actrices van haar generatie; de rest (X-Men: First Class, The Hunger Games, Silver Linings Playbook, American Hustle) is geschiedenis.

Winter's Bone – Ned2 – vrijdag 7 maart, 23.20