Home Uit & thuis Must sees op tv

Must sees op tv

Corbis
Geen bal op tv? Think again! Elke maandag geeft Flair je leuke tv-tips voor een gezellig avondje niks doen. Neem die popcorn en dat warme fluffy dekentje al maar bij de hand.

Cordon

Cordon

Wat? Een Antwerpse wijk wordt van de buitenwereld afgesloten nadat er een besmettelijk virus is uitgebroken. Plots zijn de buurtbewoners volledig op zichzelf en elkaar aangewezen. Wie zal panikeren, wie ontpopt zich als held en hoe lang duurt het voor het dunne laagje beschaving afpelt?

Zeker kijken want…

Hoewel het concept niet nieuw is – het werd vorig jaar nog verkend door de Amerikaanse serie Under the Dome – levert het gegarandeerd intrigerende televisie op. Bovendien wordt de cast bevolkt door topacteurs zoals Veerle Baetens, Michaël Pas en Geert Van Rampelberg.

Cordon – VTM – vanaf maandag 10 maart, 21.45

Koppels

Koppels

Wat? Wist je dat één vrouw op vier tijdens het liefdesspel aan het huishouden denkt? Of dat de helft van de mannen ongegeneerd winden laat in het bijzijn van moeder de vrouw?

Deze en vele andere opmerkelijke resultaten uit een recente VIJF-enquête worden door 20 bekende en minder bekende koppels smakelijk becommentarieerd.  

Zeker kijken want…

Werkelijk geen enkel taboe wordt uit de weg gegaan. Ook heikele thema's als geld, het uiterlijk en de taakverdeling komen uitgebreid aan bod. Een tikje voyeuristisch, maar leerrijk!

Koppels – VIJF – vanaf woensdag 12 maart, 20.35

All you need is Jani

All You Need is Jani

Wat? Gloednieuw programma waarin cupido van dienst Jani Kazaltzis single ladies een volledige make-over geeft en hen ook nog eens klaarstoomt voor een spannende date!

Zeker kijken want…

Stijlicoon Jani die handige tricks en tips uitdeelt om met mannen te flirten en daten? Yes, please! Uiteraard neemt Jani ook een kijkje in de kleerkast van de alleenstaande vrouwen en checkt hij of de slaapkamer eigenlijk wel dateproof is. Wij kijken, mét het notitieboekje bij de hand.

All You Need is Jani – VIJF – vanaf woensdag 12 maart, 21.00