https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Uit & thuis Must sees op tv

Must sees op tv

Corbis
Geen bal op tv? Think again! Elke maandag geeft Flair je leuke tv-tips voor een gezellig avondje niks doen. Neem die popcorn en dat warme fluffy dekentje al maar bij de hand.

How I Met Your Mother – nieuw seizoen!

How I met your Mother

Wat? Negen jaar geleden begon Ted Mosby zijn kinderen te vertellen hoe hij destijds hun moeder had leren kennen. Hij heeft echter zo veel sappige anekdotes over zijn vrienden, job en liefjes dat de pointe van zijn verhaal nog steeds op zich laat wachten. In Amerika weten ze intussen hoe de vork in de steel zit, hier begint eindelijk het achtste en voorlaatste seizoen.

Zeker kijken want…

HIMYM is een van de hipste en meest hilarische sitcoms van de 21e eeuw. Eigenlijk zegt het genoeg dat miljoenen kijkers na al die jaren nog steeds geïnteresseerd zijn in de uitkomst van het verhaal. Wie nog steeds geen believer is, krijgt nu de kans om zich toch nog te laten verleiden. Wel opletten, want deze erfgenaam van Friends heeft een zeer hoge verslavingsfactor.

How I Met Your Mother, seizoen 8 – 2BE – elke weekdag rond 19u20

Marsman

Marsman

Wat? Nico Marsman, een man van veertig, verliest zijn moeder én zijn werk en moet plots voor zijn autistische broer Rudy zorgen, waarop zijn vrouw Vera haar boeltje pakt. Nico wil zijn leven weer zin geven. Maar hoe? Gelukkig kan hij rekenen op zijn beste vrienden Peter, Marc en Ludovic, met wie hij in een bandje speelt, en zijn tienerdochter Femke.

Zeker kijken want…

  • je bent voor de mannen: Jurgen Delnaet (Aanrijding in Moscou), Tom Audenaert (Quiz Me Quick) en David Cantens (Zuidflank, De Vijfhoek, Ella).
  • … of voor de vrouwen: Maaike Cafmeyer (Nico's vrouw Vera), Lynn Van Royen (dochter Femke), Lien De Graeve en het aanstormende talent Laurence Roothooft.
  • Marsman is uit het leven gegrepen. Matthias Sercu, die acteert, regisseert en het scenario schreef, putte voor de reeks inspiratie uit zijn eigen leven: hij heeft een broer met autisme. Droefgeestig en herkenbaar.
Marsman – Eén – dinsdag 25 maart, 20u40

(video: http://www.een.be/programmas/marsman)

He's Just Not That Into You

He's just not that into you

Wat? De perfecte romcom, gebaseerd op het zelfhulpboek dat haar wijsheid ontleende aan de legendarische Sex and the City-oneliner. Over verkeerde signalen en de perikelen van negen wanhopige lovers.

Zeker kijken want…

Een driehoeksverhouding, scheefpoeperij en vrijpostig geflirt, het zijn slechts een paar ingrediënten waarmee deze pittige komedie de clichés vermijdt. Voor de hopeloze romantiek zorgen knappe acteurs als Bradley Cooper, Ben Affleck, Jennifer Aniston en Scarlett Johansson. Kortom een topper in de categorie films die je met vriendinnen moet kijken!

He's Just Not Into You – VIJF – donderdag 27 maart, 20u35
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten