Home Uit & thuis Must sees op tv

Must sees op tv

Corbis
Geen bal op tv? Think again! Elke maandag geeft Flair je leuke tv-tips voor een gezellig avondje niks doen. Neem die popcorn en dat warme fluffy dekentje al maar bij de hand.

Last Night

Last Night

Wat? Een romantisch drama over vreemdgaan. Joanna denkt dat haar man Michael haar bedriegt met zijn sexy collega Laura. Maar net wanneer ze hem hiermee wil confronteren, loopt Joanna haar jeugdliefde Alex tegen het lijf. En ook voor haar is de verleiding groot…

Zeker kijken want… het thema overspel is hot. En ook al klinkt het allemaal vrij cliché, toch is Last Night geen voorspelbare film. Dat komt vooral door de chemie tussen Keira Knightley en Sam Avatar Worthington, die er samen voor zorgen dat dit drama vlot wegkijkt van het eerste tot het laatste moment!

Last Night – Vitaya – dinsdag 1 april, 21.00

Deadline 25/5

Deadline 25/5

Wat? Geen sperperiode op VTM. Op een zucht van de moeder aller verkiezingen op 25 mei dipt de zender de actualiteit voor de tweede maal in een sappig fictief sausje. Een schandaaltje in aanloop naar verkiezingsdag zorgt niet alleen voor heel wat nerveuze politici in Antwerpen en Brussel, maar dwingt ook een zekere journaliste terug op de voorgrond…

Zeker kijken want… politiek is bijzaak, ook al is dat moeilijk te geloven wanneer Peter Van den Begin als Antwerps burgervader en Koen De Bouw als Vlaams minister-president een verbaal robbertje uitvechten. De échte ster (en het hart) van de serie blijft de geweldige Charlotte Vandermeersch, die het ganse politieke mannenbastion te kijken zet.

Deadline 25/5 – VTM – donderdag 3 april, 21.45

Teen Wolf

Teen Wolf

Wat? Er was eens, in de lang vervlogen jaren tachtig, een hitfilm waarin toenmalig tieneridool Michael J. Fox door het leven ging als weerwolf. School, ouders, liefdesperikelen, … But not as you know it. Dertig jaar later is dat concept van onder het stof gehaald en omgevormd tot een frisse tv-serie voor de Twilight-generatie. Seizoen 2 gaat zaterdag van start op JIM.

Zeker kijken want… net als de oorspronkelijke filmklassieker vermengt de reeks comedy, horror en romantiek tot een verslavende cocktail – een Bloody Mary, uiteraard. En oh ja, hoofdrolspeler Tyler Posey is hót!.

Teen Wolf – JIM – elke zaterdag vanaf 5 april, 20.30