Home Uit & thuis Must see deze herfst!

Must see deze herfst!

Corbis
De herfst est arrivé. Tijd voor knus & gezellig, met een dampende mok chocolademelk in de sofa. Me-time kan zó eenvoudig zijn. Als er dan ook nog eens steengoede programma's op televisie zijn, verveel je je geen moment. We hebben enkele must sees voor jou!

Ted

Ted

Wat? Wie weet heb jij het ooit gedacht: wat als mijn knuffels leefden en samen met mij waren opgegroeid? Dat is exact wat John (Mark Wahlberg) meemaakte met zijn teddybeer Ted. Al is hun verhaal niet meteen Disneymateriaal. De beste vrienden zijn namelijk ontpopt tot luie, onvolwassen vrienden met een voorliefde voor drank, drugs en vrouwen…

Zeker kijken want… Puberale humor mag dan al het handelsmerk zijn van je kleine broertje, toch is dat geen reden om niet te kijken. Actieheld Mark Wahlberg is helemaal in zijn element als lieve loser. En hoewel in het spervuur van grappen het doel wel eens gemist wordt, blijft er genoeg overeind voor de twee grappigste uren televisie van je weekend…

Ted – VTM – Zaterdag oktober om 20.25

People of Tomorrow

People of tomorrow

Wat? Er zijn weinig festivals die zo tot de verbeelding spreken als het immens populaire Tomorrowland. Wat in 2005 begon als een bescheiden dance-evenement groeide in tien jaar uit tot een ontzagwekkende happening, waarvoor fans elk jaar weer een arm en een been veil hebben om van de partij te zijn.

Zeker kijken want…

In deze documentairereeks maken we kennis met een tiental diehardfans uit alle uithoeken van de wereld. Ze filmen zichzelf in hun thuisland, onderweg naar Boom in de speciaal ingelegde Tomorrowland-vliegtuigen en in full madness-modus op de dag van het festival zelf!

People of Tomorrow – één – zondag 5 oktober, 22:15

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.