Home Uit & thuis ‘Mijn Pop-uprestaurant!’: tekende Madam P gisteren haar eigen doodvonnis?

‘Mijn Pop-uprestaurant!’: tekende Madam P gisteren haar eigen doodvonnis?

'Eet f*cking vlees in een vleesrestaurant!'

VTM
In 'Mijn Pop-uprestaurant!' zijn op dit moment nog vier duo's in de running om de 50.000 euro mee naar huis te nemen. Maar na de aflevering van dinsdagavond mag een van hen heel blij zijn dat de jury, en niet de kijkers, zal beslissen welke twee pop-ups naar de finale gaan. Laure en Charlotte van Madam P vergaten even dat zelfs een klagende klant nog altijd koning is en verloren heel wat sympathie bij de kijker.

Veggie in een vleesrestaurant

Laure (21) en Charlotte (21) zijn twee sympathieke madammen die hun Antwerpse pop-up opbouwden rond het concept 'alles van het varken'. Een vleesrestaurant, dus. Wanneer in de aflevering van dinsdagavond een vrouw klaagt dat haar vegetarische lasagne 'geen hoofdgerecht waardig' is en ze vervolgens ter compensatie een side dish mét vlees vraagt, kunnen we de frustratie van de (ongetwijfeld oververmoeide) vriendinnen begrijpen. Maar die hadden ze beter áchter de camera geuit, in plaats van ervoor.

Bekijk meer video's van Mijn Pop-uprestaurant! op vtm.be

Opmerkingen zoals 'Vlees voor een vegetariër? Dit is de joke van de dag', 'Dat ze haar groenten fret…' en 'Eet vlees in een fucking vleesrestaurant!' schoten heel wat kijkers in het verkeerde keelgat. Kijkers die (hoogstwaarschijnlijk) zullen beslissen wie er met de overwinning aan de haal gaat. Op Twitter waren de reacties tijdens en na de aflevering niet mals.

Montage?

Het is niet de eerste keer dat de twee benjamins van het programma onder vuur liggen. Laure kreeg eerder al heel wat kritiek omdat ze te bruut zou omgaan met haar personeel. Toen staken de meisjes het op de montage die een fout beeld zou geven. Tegen de verwachtingen in wonnen Laura en Charlotte daarna nog de strijd tegen Bo en Emily van Het Vijfde Element, dus fans hebben/hadden ze nog wel.

Deze keer kunnen de kijkers niet stemmen, maar zullen de jury, Bart Kaëll en Luc Appermont en Belgocatering – die de hygiëne en de financiën beoordelen – beslissen welke Antwerpse en welke Kortrijkse pop-up naar Blankenberge verhuizen. Mocht Madam P daar onverwachts toch geraken – want ze staan tegenover grote favoriet Tjop's – zullen ze serieus uit hun pijp moeten komen om de sympathiestem nog voor zich te winnen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.