Home Uit & thuis Lize en Ken: ‘Wisten jullie ook al dat we een baby hebben?’

Lize en Ken: ‘Wisten jullie ook al dat we een baby hebben?’

'#mediadoetgekkedingen'

Instagram: @kenstoffers
In de wandelgangen werd al meer dan eens gefluisterd dat Lize, de ex van Jefferson, nu een relatie zou hebben met haar ultieme temptation Ken. De Bruxelloise en haar langharige singer-songwriter zouden zelfs al samenwonen? Of toch niet?

Het magazine TV Familie wist ons deze week te vertellen dat Lize en Ken uit 'Temptation Island' niet alleen een koppel zijn, maar dat ze zelfs al samenwonen. En daar reageert het koppel nu met een flinke knipoog op. Lize postte een foto van zichzelf en Ken met een kind in de armen met het bijschrift: 'Misschien hadden jullie al gehoord dat Ken en ik samen wonen , maar wisten jullie ook al dat we een baby hebben?' Ken plaatste een gelijkaardige post.

Aan de hashtags kunnen we zien dat Lize en Ken niet gediend zijn van het geroddel van de media: '#mediadoetgekkedingen #belgischepers #2april #ikwooninbelgie #kenwoontinnederland'. Wel kunnen we aan Kens Instagram zien dat hij regelmatig in Brussel vertoeft, waar Lize woont, én ze werden al samen gespot in Antwerpen. Onder één dak of niet? Binnenkort komen we in de allerlaatste aflevering van 'Temptation Island' te weten hoe de vork écht in de steel zit. Can't wait!

 

A post shared by Lize Polaster (@choudebruxelles_) on

 

A post shared by Ken Stoffers (@kenstoffers) on

Lees ook: