Home Uit & thuis Krijgen de Pretty Little Liars straks hun eigen film?

Krijgen de Pretty Little Liars straks hun eigen film?

Wij hopen van wel!

Giphy
Ben jij een grote fan van de serie 'Pretty Little Liars'? Dan hebben we wellicht goed nieuws voor jou. Producer I. Marlene King liet in een interview vallen dat ze een verfilming van de serie wel ziet zitten.

Veel informatie kon ze nog niet kwijt, maar dit is wat we tot nu toe weten:
 

‘We hebben verschillende grote ideeën voor een film, maar de uitvoering ervan staat voorlopig nog niet ingepland. Na het einde van de serie nemen de acteurs en de rest van de crew eerst een korte pauze. Hopelijk komen we in de toekomst wel opnieuw samen’, zei I. Marlene King in een interview met 'Good Morning America'.
 

Zoals we gewend zijn van haar, liet het brein achter 'Pretty Little Liars' niets concreets vallen. Voorlopig kunnen we dus niets anders doen dan wachten. Ook op het vervolg van de serie is het nog even wachten. Pas in januari kunnen we naar een nieuwe aflevering kijken. Wij zochten voor jullie de trailer. Opgepast: spoiler alert!
 


 

De serie is momenteel aan haar zesde seizoen bezig en zou verlengd zijn voor een zevende en laatste seizoen. Dat liet Troian Bellisario aka Spencer Hastings blijken in een interview. 

Heb je de gloednieuwe intro van 'Pretty Little Liars' al eens gezien? Ook de vier eerste minuten van de komende aflevering kan je al bekijken. Last but not least: check zeker eens deze foto van Toby in adamskostuum.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.