Home Uit & thuis JAAA: er komt een gigantisch springkastelenfestival voor volwassenen naar Vlaanderen

JAAA: er komt een gigantisch springkastelenfestival voor volwassenen naar Vlaanderen

Jump, jump!

Shutterstock
Ook altijd zo jaloers op je nichtjes en neefjes wanneer zij tijdens de talrijke communiefeesten weer het springkasteel mogen betreden? Goed nieuws! Want op zaterdag 23 september kunnen ook volwassenen naar hartenlust het kind in zichzelf naar boven halen tijdens Big Bounce, een springkastelenfestival in Sint-Niklaas. Jihaaa!

Dreams do come true, want op zaterdag 23 september kunnen we de longen uit ons lijf springen tijdens Big Bounce in Sint-Niklaas, het eerste springkastelenfestival voor volwassenen in Vlaanderen.

Springkastelen, ballenbaden en foodtrucks

Het recreatiedomein De Ster wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot paradijs van springkastelen, -kussens en ballenbaden. Denk daar nog drie verschillende muziekpodia (commercieel, urban en nineties) bij en een reeks heerlijke foodtrucks, en je bent vertrokken voor iets wat voor ons klinkt als dé beste dag van het jaar. Als je niet meteen gaat springen na die gigantische hamburger, that is. De minimumleeftijd: 18 jaar. Wij kunnen nu al niet meer wachten!

10 uur springen

Ook op zondag blijven de springkastelen staan en kunnen kinderen vrij gebruikmaken van al dat leuks. De afgelopen twee jaar vond op het recreatiedomein het dansfestival Sterfest plaats, dat kon rekenen op bakken kritiek van omwonenden. Maar die hoeven zich geen zorgen te maken, klinkt het bij organisator Geert Torfs in Het Nieuwsblad: 'We zijn geen muziekfestival en draaien niet de pure dansmuziek. De podia staan tussen de springkastelen. Om eventuele overlast te voorkomen, stoppen we ermee om 23 uur.' Wij vermoeden dat we na tien uur springen wel helemaal uitgeteld zullen zijn.

via GIPHY

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.