Home Uit & thuis JAAA, er is een trailer én een datum voor het 4de seizoen...

JAAA, er is een trailer én een datum voor het 4de seizoen van ‘Orange Is The New Black’

Netflix
We kunnen ein-de-lijk beginnen aftellen naar de reünie met de ladies van Litchfield. Vanaf vrijdag 17 juni – nog vijf maanden dus – zullen Netflixgebruikers de nieuwe avonturen van de Piper en compagnie in 'Orange Is The New Black' kunnen bekijken. Uit de trailer blijkt dat die compagnie uitgebreid wordt met een mysterieuze nieuwe inmate…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De komst van die nieuwe gevangene, die ongetwijfeld voor heel wat opschudding zal zorgen, is niet het enige wat ons opvalt. Waarom zit Taystee zo mooi gekleed achter een bureautje telefoons te beantwoorden? Betekent het feit dat we Nicky te zien krijgen – weliswaar met een quote uit een vorig seizoen – dat ze terug is uit de maximum security-gevangenis? En moet sexy Stella een heel seizoen lang in diezelfde maximum security-gevangenis blijven, nadat Piper haar liet betrappen met verboden goederen? Na de meldingen dat actrice Ruby Rose niet te zien was op de set tijdens de eerste draaidagen van het nieuwe seizoen en het feit dat ze niet voorkomt in de trailer, lijken we ons te moeten neerleggen bij een korte maar krachtige doortocht van de Australische.

Het filmpje bevestigt daarnaast wat we al een tijdje wisten, namelijk dat Alex Vause niet vermoord werd door het mannetje van Kubra, haar criminele ex-baas. Actrice Laura Prepon postte namelijk in juni van vorig jaar als deze foto met spoiler op haar Instagrampagina.

Nog een zekerheid: de nieuwe inmate wordt niet gespeeld door Caitlyn Jenner. De geruchten waren hardnekkig, maar de transgender stiefpapa van de Kardashian-clan zal dus geen oranje plunje aantrekken. We merkten wel onderstaande dame op, die ons niet bekend voorkomt. Is zij misschien de newbie? Only time will tell. Nog 151 dagen!

orange is the new black

Lees ook:

Zalig: fan dwaalt rond op de set van 'Orange Is The New Black'

Met deze geheime codes vind je alle verborgen films en series terug op Netflix

VIDEO: de eerste trailer van Netflix' duurste serie ooit