Home Uit & thuis JAAA: de musical van ‘The Little Mermaid’ komt naar Vlaanderen!

JAAA: de musical van ‘The Little Mermaid’ komt naar Vlaanderen!

Giphy
De musical van ‘Beauty and the Beast’ was een groot success en daarom brengt het Belgische productiehuis Marmalade opnieuw een Disneymusical naar Vlaanderen. In de kerstperiode kunnen we allemaal gezellig naar ‘The Little Mermaid’ gaan kijken. Is het te vroeg om de tickets op ons kerstlijstje te zetten? We think not.

Beauty and the Beast’ was met meer dan 65.000 bezoekers een schot in de roos. Net daarom brengt productiehuis Marmalade opnieuw een Disneymusical naar Vlaanderen en daar kunnen wij alleen maar vrolijk van worden
 

Met ‘The Little Mermaid’ willen we het succes van ‘Beauty and the Beast’ op z’n minst evenaren, (Yoshi Aesaert).

De Disneymusical ‘The Little Mermaid’ mag dit jaar bovendien tien kaarsjes uitblazen dus het was een logische keuze. Bovendien gaat het om een primeur voor het Belgische productiehuis, want het is de eerste keer dat  de musical naar België komt.
 

The Little Mermaid’ zou tijdens de kerstperiode in première gaan, maar waar en hoe lang de musical precies zal lopen is nog niet bekend. Ook over de cast is nog niets geweten, maar de verwachtingen zijn alvast hoog gespannen.

‘De combinatie tussen een zeer getalenteerde cast en een bekend verhaal met al even populaire liedjes, werkt.' Wij zijn alvast heel benieuwd naar wie de rol van Ariël mag spelen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.