Home Uit & thuis Het Instagramaccount ’12 Cats Lady’ is de hemel op aarde voor elke...

Het Instagramaccount ’12 Cats Lady’ is de hemel op aarde voor elke kattenliefhebber

Nog een extra account om toe te voegen aan je lijstje!

kat
© Mariam Soliman via Unsplash

Dacht je al die tijd dat jij een crazy cat lady was? Think again! In Japan is er een jonge vrouw die maar liefst twaalf (!) katten heeft. Op haar Instagramaccount @12catslady kan je alvast al hun avonturen volgen, maar we waarschuwen je: de foto’s en filmpje die op het account te vinden zijn, zijn erg verslavend.

Zelf is de Japanse vrouw behoorlijk trots op haar kroost. Ze omschrijft zich dan ook als een voltijdse kattenmama. ‘Ik ben gelukkig, dus het kan me niet veel schelen wat andere mensen denken over mij en mijn katten’, aldus de vrouw.

Het begon allemaal bij hun eerste kat Yuki. ‘We hebben haar op het midden van de weg gevonden. Ze was vuil en had het ijskoud. We kregen het niet over ons hart om haar daar achter te laten, dus hebben we haar gered en mee naar huis genomen’.

12 Cats Lady

Niet veel later nam de vrouw nog twee Perzische katten mee naar huis. En wat met de andere negen? Haar overige katjes komen allemaal uit een eigen nestje. Ondertussen zijn al haar huisdieren wel gesteriliseerd of gecastreerd, dus meer dan twaalf zullen het er niet worden.

Met zo’n grote bende thuis valt er natuurlijk altijd iets te beleven. De vrouw heeft dan ook haar eigen Instagramaccount @12catslady opgericht waar je foto’s en filmpjes van haar beestenboel kan vinden. Helaas is de laatste foto al van maart geleden, maar met meer dan 700 berichten ben je natuurlijk wel even zoet.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.