Home Uit & thuis Het Grote Festivaldossier: Tomorrowland

Het Grote Festivaldossier: Tomorrowland

Tomorrowland
In het grote festivaldossier zoomen we elke week in op een van de populairste festivals van ons land. Deze week: Tomorrowland. Door de tickets die keer op keer al na enkele minuten uitverkocht zijn, kunnen we spreken van het meest exclusieve festival van België. Ben jij een van de lucky girls die een kaartje heeft weten te scoren? Check dan hier de gekste ervaringen en beste tips van de redactie.

Shana Pauwels

Vraag het eens aan een insider!

Onze marketingstagiaire Shana is 21 jaar oud en ging al 5 keer naar Tomorrowland.

Waarom is Tomorrowland je favoriete festival?

Er hangt op Tomorrowland echt een unieke sfeer, je waant je bijna op een andere planeet. Leuke vibes, topmuziek en iedereen is happy. Ik heb bijvoorbeeld nog nooit mensen zien vechten op Tomorrowland. Mijn eerste keer Tomorrowland was in 2010 en sindsdien ben ik blijven gaan. Jammer genoeg hebben we dit jaar geen ticketjes kunnen bemachtigen.

Wat was je grootste kippenvelmoment ooit?

Eén keer stonden we helemaal vooraan aan het hoofdpodium, tussen al die crazy groupies, maar dat was supertof! Iedereen ging volledig uit zijn dak. We zijn daar dan ook tot ’s nachts blijven staan. Dat moet wel, want eens je je plekje daar veroverd hebt, wil je dat niet meer kwijt. Eten gaan halen of naar de wc’s gaan, zat er dus niet meer in (lacht). Maar dat was het absoluut waard!

Wat is volgens jou de ideale Tomorrowlandoutfit?

Sowieso iets met blote beentjes! Een short is misschien nét iets praktischer dan een rok of jurkje. Qua schoenen zit je met enkellaarzen altijd goed: modieus én perfect om te dansen. En bloemetjes in je haar!

Wat is jouw protip voor lezeressen die dit jaar naar Tomorrowland gaan?

Doe eens zot en spreek met je groep af om je te verkleden. Disneyprinsessen, hippies of elfjes: het kan allemaal. Laat gewoon je fantasie de vrije loop! Leuke reacties gegarandeerd. Ik heb het zelf ook altijd al eens willen doen, maar het is er tot nu toe nog niet van gekomen. Volgend jaar misschien!

Wat is je zotste campingverhaal?

Op een nacht werden we ineens wakker van luide muziek. Toen we gingen kijken, bleek dat de mensen van de internationale camping besloten hadden om midden in de nacht nog een stevig feestje te bouwen. We werden meteen uitgenodigd om mee te dansen en dat hebben we dan ook gedaan. Typisch Tomorrowland.

Heb je nog handige campingtips voor onze lezeressen?

Oorstopjes! Anders word je gek in je tent van het nachtlawaai en de degoutante seksgeluiden (lacht). Je kan ook nooit genoeg potjes Aïki Noodles hebben. Wat make-up betreft, zijn vooral BB cream en droogshampoo onmisbaar als je deftig voor de dag wil komen. En probeer niet te hard te schrikken als er ’s nachts zatte mensen op je tent vallen, da’s volkomen normaal (lacht).

Outfit

Outfit Tomorrowland

Haarband met bloemen – € 3,50 – Primark. Kimono – € 34,95 – My Jewellery.  Topje – € 29,99 – H&M. Shortje – € 24,95 – Zalando. Heuptasje – € 29,99 – Bershka. Enkellaarzen – € 99,95 – Sacha. Armband – € 12 – Urban Outfitters.

Volgende week:

In het derde en laatste deel van het festivaldossier voorzien we jullie van alle info die je nodig hebt om van Pukkelpop een knalfeestje te maken.

Lees ook:

Het Grote Festivaldossier: Rock Werchter

Zo combineer je een flower crown

Zo draag je alle festivaltrends, tegelijkertijd!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.