Home Uit & thuis Heidi Van Tielen en Dorothee Dauwe nemen Qmusic over op Internationale Vrouwendag

Heidi Van Tielen en Dorothee Dauwe nemen Qmusic over op Internationale Vrouwendag

'Hits For Tits!'

Medialaan
Het is morgen Internationale Vrouwendag, en dat feit willen Qmusic-presentatrices Dorothee Dauwe en Heidi Van Tielen in de verf zetten met hun nieuwe concept 'Hits For Tits'. Oh yeah, alle meisjes aan de macht! 

Dames, borst vooruit! Morgen is het Internationale Vrouwendag, en dat vieren ze uitgebreid bij Qmusic. Voor één keer maken Dorothee Dauwe en Heidi Van Tielen de luisteraars wakker met hun nieuwe concept 'Hits For Tits'. Yep, dat heb je goed gelezen! 

Ik schuif Sam aan de kant en lanceer samen met Dorothee het gloednieuwe concept 'Hits For Tits'. (Heidi) 

Tussen 6 en 9 uur 's morgens gaan de twee charmante Q-presentatrices op zoek naar verzoeknummers van én voor vrouwen. Dus wil jij dolgraag jouw lievelingsliedje aanvragen? Stuur dan morgenvroeg een bericht naar Dorothee en Heidi. Maar ook mannen kunnen bij het duo terecht. Ze kunnen verzoekjes aanvragen voor de vrouw van hun leven, of dat nu hun partner, mama of beste vriendin is. 

Sam en Maarten tot uw dienst 

Natuurlijk kunnen Sam De Bruyn – de ochtendpartner van Heidi – en Maarten Vancoillie – de trouwe kameraad van Dorothee – niet met hun vingers draaien. 

Aangezien Sam nu even technisch werkloos is, mag hij samen met Maarten de vrouwen morgen eens goed gaan verwennen. (Dorothee) 

De twee mannen brengen morgen een bezoekje aan een bedrijf waarin veel vrouwen werken. Met een uitgebreid ontbijt gaan ze de vrouwen in de watten leggen. Euh, mannen, jullie mogen altijd eens langs onze redactie passeren. Hint, hint. 

via GIPHY

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.