Home Uit & thuis Gloednieuw foodtruckfestival ‘Bus-Kruid’ in Antwerpen van 14 tot 16 mei

Gloednieuw foodtruckfestival ‘Bus-Kruid’ in Antwerpen van 14 tot 16 mei

Jeroen Meus komt ook!

'Bus-Kruid' is een gloednieuw foodtruckfestival dat dit weekend voor het eerst plaatsvindt (van 14 tot 16 mei) aan de voet van het MAS. Het is een culinair explosief festival – vandaar de buskruitverwijzing – waarbij uitgesproken smaken en kruiden de rode draad vormen.

Van 14 tot 16 mei 2016 viert het MAS zijn vijfde verjaardag. Ter gelegenheid van deze verjaardag brengt 'Bus-Kruid', een organisatie van foodtruckfestivals, in samenwerking met het MAS een mix van foodtrucks bij elkaar in het bijzondere decor van het Eilandje.

'Bus-Kruid' is niet het zoveelste foodtruckfestival. Het onderscheidt zich door de gerecycleerde en organische materialen, kleurrijke groene accenten en kruidentuintjes. Bij de kruidentuintjes van Cook and Herb, een bedrijfje gespecialiseerd in kruiden en leverancier van grote sterrenchefs, kunnen bezoekers verse kruiden kopen. 

Omdat Antwerpen een wereldstad is, voorziet Bus-Kruid verschillende foodtrucks die niet enkel vis en vlees, maar ook koosjer, halal en vegetarisch eten aanbieden. 'Bus-Kruid' wil op die manier mensen dichter bij elkaar brengen.

Praktisch

De deelnemende foodtrucks:

De foodtruckstraat zal over de Oostendekaai lopen, aan de voet van het MAS. Je kan er terecht op 14 mei van 12 tot 24u, op 15 mei van 12 tot 24u en op 16 mei van 12 tot 21u. De inkom is gratis. Voor eten en drinken wordt gewerkt met jetons die ter plaatse kunnen worden aangekocht.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.