Home Uit & thuis GENIETEN: het gaat een prachtige lentedag worden vandaag

GENIETEN: het gaat een prachtige lentedag worden vandaag

20 graden en meer!

Shutterstock
De lente is eindelijk officieel begonnen en dat hebben ook de weergoden goed begrepen. We kunnen al een paar dagen genieten van het zonnetje, maar vandaag gaat het pas écht een topdag worden. 20 graden of meer? Dan moet je ons geen twee keer zeggen!

Momenteel is het op sommige plaatsen nog een beetje bewolkt, maar vergis je niet: It’s getting hot in here! De zon breekt vandaag helemaal door dus ruil je jeansbroek in voor een fleurige lentejurk, en vergeet je zonnebril niet mee te nemen.
 

Heb je nog geen plannen op deze zonnige lentedag? No worries, wij geven je met plezier een paar ideetjes mee. 20 graden is ideaal om te gaan winkelen, want het is niet te warm én niet te koud. Hier zijn alvast drie trends die je dit seizoen nog in huis moet halen: de fringe jeans, enkele luchtige jurkjes (altijd goed) en een jumpsuit.
 

Van al dat shoppen, krijg je natuurlijk dorst. Hoog tijd om een glaasje rosé te drinken of om van een ijsje te smullen. Dat doen we op de leukste terrasjes van Mechelen, in deze blitse ijssalons in Antwerpen of in één van deze superleuke wijnbars.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.