Home Uit & thuis Eva Daeleman en Tatyana Beloy getuigen over de gebeurtenissen in Brussel

Eva Daeleman en Tatyana Beloy getuigen over de gebeurtenissen in Brussel

'Wanneer gaat dat stoppen?'

Photonews
Radiopresentatrice Eva Daeleman en actrice Tatyana Beloy waren deze ochtend aanwezig op de luchthaven van Zaventem. Beide dames zijn ongedeerd, en vertellen nu op hun sociale media over de vreselijke gebeurtenissen.

Deze ochtend brak de hel los op de luchthaven van Zaventem. Er vonden twee ontploffingen plaats in de vertrekhal, die heel erg beschadigd is. Eva Daeleman, die net op vakantie vertrok, en Tatyana, die net terugkwam van op reis, waren getuige van het voorval.
 

Eva Daeleman getuigt over de feiten tijdens een interview met Peter Van de Veire. ‘We stonden net voor de Starbucks toen er een bom ontplofte op de plek waar wij twee minuten geleden stonden. Vervolgens ging er nog een tweede bom af. Er was veel rook, kabaal, overal sprong er glas en liepen er mensen weg. Dit is echt doodeng.’
 

Tatyana Beloy kwam na een vakantie met haar vriend aan op de luchthaven. Ook zij was getuige van de ontploffingen. Tatyana, haar vriend en haar broer, die ook aanwezig was op luchthaven zijn allemaal in veiligheid. De actrice deelde onderstaande foto met volgend onderschrift op haar Instagramaccount: 
 

'Dankje voor al jullie berichten, heel lief! Wij (mijn lief,broertje ,Ollie en ik) zijn veilig wel in shock…Ontzettend veel geluk gehad!Toevallig was mijn broertje @djmakasiook in Zaventem en ook hij is ok! Sterkte aan iedereen, ik ben nog nooit zo bang geweest !Wanneer gaat dat stoppen???????'
 

Wat weten we tot nu:

  • Zelfmoordaanslag + bomexplosie in Zaventem: minstens 14 doden
  • Aanslag metrostation Maalbeek: minstens 20 doden
  • Premier Michel roept iedereen op om op zijn bestemming te blijven
  • Openbaar leven in Brussel valt stil

Naar aanleiding van de aanslagen heeft Facebook zijn veiligheidscontrole geactiveerd. Ben jij momenteel in de buurt van Brussel of Zaventem? Geef dan zeker aan dat je veilig bent. Ook kan je zo checken of al je vrienden ongedeerd zijn.


Bron: MNM, VTM-nieuws, deredactie.be, Twitter

Lees ook:

Brusselse ziekenhuizen roepen op om bloed te geven

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.