Home Uit & thuis EUREKA: dit toverdrankje verlost je in een-twee-drie van je hardnekkige kater

EUREKA: dit toverdrankje verlost je in een-twee-drie van je hardnekkige kater

Zet je hier op de wachtlijst!

thehangoverdrink.com
Avondjes waarbij de alcohol rijkelijk vloeit, worden – althans vanaf je op tram 2 zit – steevast gevolgd door een duivelse kater. Bestond er maar een drankje om die houten kop te doen verdwijnen…

Goed nieuws! Zo'n antikaterdrankje verschijnt weldra op de markt onder de leuke naam 'The Hangover Drink'. De makers van The Hangover Drink beloven dat als je het brouwsel tijdens of meteen na je met alcohol overladen avond leegdrinkt, je de dag nadien zo fris als een hoentje uit bed zal springen.

Het hoofbestanddeel van het toverdrankje is dihydromyricetine, een stof die wordt teruggevonden in bepaalde klimplanten en alcohol bijzonder goed zou kunnen afbreken. Zo gaat ze alcoholintoxicatie tegen én vermindert ze bijgevolg misselijkheid en hoofdpijn. Verder draaiden de brouwers ook wat vitaminen B en C en natuurlijke extracten door hun drankje. Klinkt niet slecht!

Waar kunnen we onze lading inslaan?

Het drankje verschijnt in juni van dit jaar op de markt. Nog even wachten en eventueel de allerergste katers voorkomen, dus. Je kan je gelukkig al wel hier op de populaire wachtlijst zetten! Maar denk eraan lieve vrienden, je drink best altijd met mate!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.