Home Uit & thuis ‘Dubbelspel’ afl. 21: ‘Dat verdient hij niet. Dat verdien ík niet.’

‘Dubbelspel’ afl. 21: ‘Dat verdient hij niet. Dat verdien ík niet.’

'Ik probeerde weg te lopen, maar hij hield me tegen.'

Vorige maand is VTM gestart met haar eerste online serie. Dertig afleveringen lang kan je kijken naar het verhaal van Laura, een doodnormaal meisje dat droomt van roem en rijkdom.

Pieter z'n kot is echt wel cool. Wel een beetje klein. Ik wist eerlijk gezegd ook niet dat jongens zo proper konden zijn. Mmm, zonder twijfel marriage material.
 

Hij begon meteen foto's van me te maken. Daar zou ik normaal gezien geen probleem mee hebben, maar ik was er totaal niet op voorbereid. Bovendien wil ik alleen foto's waar ik zelf controle over heb, waarvoor ik zelf de pose kies. Toen Pieter zei dat hij om de tien minuten een foto van mij wilde nemen, gewoon zoals ik ben, brak er iets in mij. Vooral toen hij zei 'Wees maar gewoon Laura Du Château. Eerlijk. Gewoon.' Maar dat is helemaal niet wie ik ben! Hij is zo lief voor me en ik doe alsof ik iemand anders ben. Dat verdient hij niet. Dat verdien ík niet.
 

Ik probeerde weg te lopen, maar hij hield me tegen. En toen wist ik het plots zeker: deze jongen kan ik vertrouwen. Ik vertelde hem over de cyberbully's en hij probeerde me ervan te overtuigen dat ze gewoon jaloers waren. Dat ik supermooi ben zoals ik ben en dat ik geen poses hoef aan te nemen. Ik smolt.
 

Net toen ik dacht dat het toch nog een perfecte avond ging worden, kreeg ik telefoon van Mieke.
 

Ma had haar gebeld.
 

Ik haastte me naar huis en wat ik daar zag… Mama had de lingeriefoto's gevonden! Ze noemde me een hoer! Het was alsof ik een slag ik mijn gezicht kreeg.
 

Ik riep dat ik nooit zo'n slons wilde worden als zij. Dat ik zelf mijn toekomst ging maken. En toen rende ik weg.

Bekijk hier alle afleveringen van ‘Dubbelspel’. Iedere weekdag komt er een nieuwe korte aflevering bij om 11u, en dat 30 afleveringen lang.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.