Home Uit & thuis Dit zijn de 5 populairste Instagramfoto’s ooit

Dit zijn de 5 populairste Instagramfoto’s ooit

Welke foto draagt de gouden Instagrammedaille?

Instagram: @kendalljenner
Instagram bestaat intussen al vijf jaar. 'De tijd vliegt', horen we jullie in koor verzuchten. Er zijn in al die jaren ontelbare Instagramaccounts aangemaakt met nog meer ontelbare foto's. Toch zijn er vijf foto's die er likegewijs uitspringen. Wij presenteren jullie: de vijf meest gelikete Instagramposts.

5.

Nummertje fünf is een foto van likekanon Kylie Jenner. Bij wijze van bijschrift vertelt miss Jenner haar mama, Kris Jenner, zeer dankbaar te zijn. Zij gaf haar de kans om op de meest 'normale' manier haar middelbare schoolcarrière met succes af te ronden. Kylies graduation pic zette meer dan 2,3 miljoen vingertjes aan het double tappen.

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

4.

Grote zus Kim Kardashian grijpt net naast de medailles met haar vierde plaats. De prachtige trouwfoto van Kim K en manlief Kanye West was goed voor meer dan 2,4 miljoen likes. Kardashian-Jenner is taking over Instagram World.

3.

Taylor Swift is momenteel de grootste Instagramster en dat vertaalt zich in likes. Een kiekje van Taylor met haar wederhelft Calvin Harris scoorde fenomenaal bij Taylors volgers. Meer dan 2,5 miljoen likes… Hallo, kroket!

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

2.

Ook de zilveren medaille gaat naar Instagramqueen Taylor Swift. Een boeketje rozen was wel op zijn plaats na Kanye's commentaar op Taylors overwinning tijdens de VMAs. Meneer West vond dat Beyoncé meer recht had op de trofee. Zes jaar en enkele dozijnen witte rozen later heeft Taylor hem al helemaal vergeven.

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

1.

En de winnaar is… Kendall Jenner met hartjes in de haren! Knappe dame, knappe foto, terechte winnaar. Met 3,1 miljoen likes wint Kendall met ruime voorsprong.

 

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Eline De Munck introdiceert nieuwe soort Instagramfoto's. En deze ex-anorexiapatiënte is een inspiratie op Instagram.