Home Uit & thuis Dit voorwerp in de hotelkamer is niet proper

Dit voorwerp in de hotelkamer is niet proper

En het zijn niet de handdoeken.

Hotelkamers worden elke dag grondig schoongemaakt. Zo is er geen kruimeltje te zien, zijn er propere lakens gelegd en ligt er een stapeltje verse handdoeken op je te wachten. Toch is het mogelijk dat niet alles even proper is. Zo is er volgens onderzoek een bepaald voorwerp dat je zeker moet vermijden.

Vaak denk je dat het de handdoeken zijn die je moet vermijden, maar niets is minder waar. ABC News heeft een onderzoek uitgevoerd bij vijftien hotels over heel Amerika. Slechts vier hotels daarvan zijn geslaagd.
 

Het zijn blijkbaar de waterglazen die je moet vermijden. Zo worden er vaak glazen achtergelaten die nog vuil zijn. Ook worden ze vaak gewoon snel uitgespoeld in plaats van ze in de vaatwasser te steken. Niet bepaald hygiënisch, dus.
 

In twee gevallen waren de resultaten zelfs dramatisch. Zo werd er zelfs niet altijd een propere handdoek gebruikt om de glazen af te drogen en werd er in een ander hotel zelfs een bleekproduct gebruiken om de glazen te spoelen. Iets wat erg gevaarlijk is als je ermee in contact komt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.