Home Uit & thuis Deze Hollandse hottie vervoegt de knappe cast van ‘Spitsbroers’

Deze Hollandse hottie vervoegt de knappe cast van ‘Spitsbroers’

Hij wordt de concurrent van Louis Talpe

Belga
De opnames van 'Spitsbroers 2', het vervolg op de succesvolle reeks uit 2015, zijn in Genk van start gegaan. Het verhaal draait nog steeds rond de familie van Racing Genk-spits Dennis Moerman, die deze keer kampioen wil spelen en een transfer naar een buitenlandse ploeg hoopt te versieren. Er worden ook enkele nieuwe personages geïntroduceerd, waaronder dat van de Nederlandse hunk Manuel Broekman.

Manuel wie?

Manuel Broekman zal in de vervolgreeks van 'Spitsbroers' de nieuwe spits van Racing Genk spelen. Zo wordt hij de rechtsreekse concurrent van Dennis Moerman, gespeeld door Oscar Willems, en van Louis Talpes personage Roel Thevenage. Die laatste kent Moerman al, want zij speelden in 2013 samen in de Nederlandse serie 'Verliefd op Ibiza'.

De 29-jarige Broekman is naast acteur ook presentator en model. Zo presenteerde hij het ietwat controversiële BNN-programma 'Spuiten en Slikken', waarin drugs, seksstandjes en speeltjes uitgeprobeerd worden.

Spitsbroers

Nog nieuwe personages

Broekman is niet de enige nieuweling in het populaire programma. Voor de tweede reeks werden ook Lucas Van den Eynde, Eva Binon (die je kent van 'Patrouille Linkeroever') en Mathijs F. Scheepers (van 'Cordon' en 'Vermist') aan de cast toegevoegd. Voor de rest keren zowat alle acteurs uit het eerste seizoen 'Spitsbroers' terug, waaronder Ella Leyers en Kürt Rogiers.

Spitsbroers

Lees ook:

Louis Talpe presenteert dit najaar 'Eeuwige Roem'

EK-QUIZ: ken jij de voetbaltermen?

13 geniale momenten van Gert Verhulst in 'Mijn Pop-uprestaurant!'