Home Uit & thuis ‘Daydream Express’ krijgt eigen partyhalte vlak voor het festivalterrein

‘Daydream Express’ krijgt eigen partyhalte vlak voor het festivalterrein

Reserveer jij een zitje op de partytrein?

WeAreTheNight.com
Festivalgangers die op 8 april naar Daydream in Lommel willen, kunnen dit jaar gebruikmaken van een speciale partytrein. In het midden van het festivalterrein wordt speciaal voor de gelegenheid een tijdelijk perron gebouwd voor de 'Daydream Express’. 

Wie op zaterdag 8 april wil gaan feesten op Daydream en daarvoor geen beroep wil doen op Taxi Mama, kan gebruikmaken van een van de twee partytreinen die rond de middag zullen vertrekken vanuit Antwerpen-Centraal en Hasselt.

De trein vanuit Antwerpen heeft nog haltes in Lier, Herentals en Geel. Vanuit Hasselt stopt de trein nog in Zolder en Leopoldsburg. In Mol komen de twee treinen samen en worden ze gekoppeld, waarna de 'Daydream Express' in één ruk doorrijdt naar het festival in Lommel.

's Nachts volgt de trein dezelfde route terug. Zowel voor de NMBS als voor de organisatoren van Daydream is het een primeur dat een trein een festival als eindhalte heeft. Wie graag een plaatsje reserveert op de express moet snel zijn, want met 450 tickets zijn de zitjes beperkt. De ticketverkoop voor de 'Daydream Express' start nu zaterdag.