Creatief rode bieten-gerechtje
30 January 2014
Bijgewerkt: 21 September 2021
Klaar in een wip én nog erg gezond ook.
Benodigdheden
· 3 kleine gekookte rode bietjes (voorverpakt supermarkt)
· 3 el ongezouten pistachenoten
· een bakje veldsla
· een pakje gerookte forel
· 150g strikjespasta (farfalle)
Zo maak je het
1. Verwarm een pot warm water en kook de farfalle.
2. Snij de rode biet in blokjes van een cm en hak de pistachenootjes in brokjes. Snij de forel in reepjes.
3. Was de veldsla. Giet de gekookte pasta af.
4. Dresseer een bord met de pasta, veldsla, rode biet met pistachenootjes en de forel.
Personen – tijd – calorieën
2 personen – 25 minuten – 305 kcal/persoon
Variatie-tip
Maak er een koude schotel van en voeg ook gerookte heilbot toe. Daarnaast zijn granaatappelpitjes een lekkere toevoeging bij het slaatje.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier