https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Uit & thuis COOL: tijdens The Vespa Trip cruise je langs de mooiste plekjes van...

COOL: tijdens The Vespa Trip cruise je langs de mooiste plekjes van Italië

The Vespa Trip
Mag het dit jaar eens wat anders zijn dan je traditionele strandvakantie? Dan heeft Route Du Soleil misschien wel hét tripje van het jaar voor jou: een week lang met de Vespa langs de mooiste pareltjes van Italië. Andiamo!

Italië maar dan net dat tikje anders? Boek dan een plaatsje tijdens The Vespa Trip. Je begint je trip in het bruisende centrum van Firenze of Pisa en baant je dan een weg naar de meest ongerepte plaatsen in het prachtige Toscane, ver weg van de toeristische trekpleisters.

Wijngaarden, olijfbomen en een Italiaanse festa

Met de wind in de haren en het geluid van de krekels op de achtergrond cruise jij een week lang langs de mooiste wijngaarden en velden vol olijfbomen. Op de planning: San Gimignano, Siena, Firenze, Vinci, Lucca, Pisa en het adembenemende Montefegatesi. Afsluiten doe je met een grote Italiaanse festa!

Je kan er elke dag voor kiezen om alleen op ontdekking gaan (met een gps en roadbook) of in groep met andere Vespatrippers. De organisatie brengt je koffers trouwens naar het volgende hotel, zodat jij in alle vrijheid kan genieten van la bella Italia!

The Vespa Trip

Foto: The Vespa Trip

The Canoe Trip

Nóg avontuurlijker aangelegd? Volgens hetzelfde principe organiseert Route Du Soleil dit jaar voor de eerste keer The Canoe Trip, een tocht met de kano door de prachtige natuur van Zweden. Zeven dagen lang trek je per kano van eilandje naar eilandje in Värmland, een van de meest uitgestrekte natuurgebieden van Scandinavië.

Geen ervaren kanovaarder? No worries! Op dag één leert de organisatie je alle kneepjes van het kanovaren en de beste tips om de volgende zes dagen te overleven in de natuur. Want ja, slapen doe je gewoon in een tent in het wild aan een gezellig kampvuur. Zalig!

The Canoe Trip

Foto: The Canoe Trip

Lees ook: