Home Uit & thuis COOL: ‘Eigen Kweek’ krijgt een ludiek bordspel

COOL: ‘Eigen Kweek’ krijgt een ludiek bordspel

Kruip vanaf nu zelf in de huid van Frank of Julita

Facebook: Eigen Kweek
'Vree' goed nieuws voor de fans van de grappige televisiereeks 'Eigen Kweek', want vanaf volgende maand ligt het enige echte bordspel van de populaire serie in de winkelrekken. Wie was er hier nog op zoek naar een kerstcadeau? 

Jep, vanaf nu kan je zelf in de huid van een van de familieleden Welvaert kruipen, en dat hebben we allemaal te danken aan spelletjesproducent Just Games.

De bedenkers maakten een bordspel waar je fictief wiet kan verhandelen in je beste Engels. Nee, echte fans weten natuurlijk dat Engels met haar op absoluut is toegestaan. Mopje, flauw mopje! 

Tijdens het spel moet je wiet verhandelen en ervoor zorgen dat je plantjes goed blijven groeien. Diegene die als eerste uit de criminaliteit kan stappen én vier aardappelzakken heeft, is de winnaar van het spel. Ideaal voor die koude grijze decembermaand! 

eigen kweek

eigen Kweek

© Bol.com

Je kan het spel met minimaal twee en maximaal vier personen spelen en het is geschikt voor personen vanaf twaalf jaar. Het spel duurt gemiddeld 45 minuten en kost ongeveer 24,99 euro. 

Lees ook: