Home Uit & thuis ‘Blind Getrouwd’: ‘Om de tien minuten kropen we een beetje dichter en...

‘Blind Getrouwd’: ‘Om de tien minuten kropen we een beetje dichter en we zijn uiteindelijk in elkaars armen in slaap gevallen’

3 van de 4 koppels genieten van hun huwelijksreis, maar bij Tine en Ben volgen de ongemakkelijke stiltes en awkward gesprekken elkaar op

VTM
Ondertussen hebben de vier koppels uit ‘Blind Getrouwd’ allemaal hun jawoord gegeven en het is dus hoog tijd voor de volgende stap. In de aflevering van vanavond zagen we hoe de newlyweds op huwelijksreis vertrokken, en dat ging lang niet bij iedereen even vlot…

The morning after

De koppels hebben hun huwelijksnacht achter de rug en die is niet bij iedereen even romantisch verlopen. Evelien en Nicolas, nu al Vlaanderens favoriete koppel, werden gezellig in elkaars armen wakker. Aan schattig gegiechel en aan lieve kusjes was er geen gebrek.
 

Het voelde heel vertrouwd om samen in bed te slapen. Om de tien minuten kropen we steeds een beetje dichter naar elkaar toe en zijn we uiteindelijk ook in elkaars armen in slaap gevallen’, aldus Nicolas.
 

Bij Tine en Ben verloopt alles minder vlot. Zij hebben de nacht apart doorgebracht en ook aan de ontbijttafel verloopt alles nog redelijk stroef. Ondanks dat Ben haar type niet is, is Tine wel vastbesloten om alles te proberen en dit straalt ze ook uit naar haar hubby toe.
 

'Ze doet wel moeite, dus we zullen zien wat de toekomst brengt. We gaan het zeker wel proberen', zo vertelt Ben.
 

Ook de andere twee koppels zijn goed gestart. Zowel Sally en Mathias als Veerle en Nick zien het avontuur helemaal zitten en vertrekken vol ‘goesting’ op hun huwelijksreis. Veerle, die in het begin nog afwachtend was, begint zich ook steeds meer open te stellen.
 

Veerle: ‘Over perfectie ga ik niet spreken, maar alles klopt wel op dit moment’. 

Ready for take-off

Tine gaat bij aankomst in hun huisje in Lanzarote meteen op zoek naar een tweede slaapkamer en terwijl de twee een glaasje cava drinken, vertelt ze aan Ben waarom hij haar type niet is. Ze besluiten uiteindelijk om nog een nachtje apart te slapen, maar gaan zich wel echt inzetten voor hun huwelijk.
 

Ben: ‘Ik merk duidelijk waarom we een match zijn, want we hebben veel raakvlakken, maar ze heeft het er erg moeilijk mee’.
 

Terwijl Tine en Ben serieus wat moeite moeten doen, gaat het bij de overige drie koppels iets vlotter.  Ze zijn volledig onder de indruk van hun verblijf, ontdekken samen waar ze de komende dagen hun huwelijksreis zullen doorbrengen en er kan af en toe ook een grapje vanaf. Al was er eventjes lichte paniek toen Nicolas zijn trouwring kwijt was…
 

'Voor alle duidelijk: ik wil niet scheiden', zegt Nicolas al lachend.
 

Toch is Nicolas duidelijk aangedaan en voelt hij zich schuldig tegenover Evelien. Het is voor hem een symbool van hun verbondenheid, maar gelukkig hebben de twee de ring uiteindelijk nog teruggevonden op de bodem van het zwembad.
 

Sally en Mathias hebben het ook naar hun zin, al hebben ze de roze wolk van na het trouwfeest wel in België gelaten. De sfeer tussen de twee is nog steeds top, maar ze beseffen ook dat er nog mindere momenten zullen komen en ze geven elkaar ook de ruimte die ze nodig hebben.
 

Sally: ‘Het blijft een experiment en er zal ook serieus gewerkt moeten worden. Wel heb ik hem proberen gerust te stellen dat ik het zeker nog zie zitten en ervoor wil gaan. Het is gewoon de realiteit dat we elkaar nog volledig moeten leren kennen en vanaf nul moeten beginnen.’

To be continued…

'Blind Getrouwd' wordt elke maandagavond om 20u35 uitgezonden op VTM.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.