Home Uit & thuis BABYNIEUWS: topchef Sergio Herman en vrouw Ellemieke verwachten derde kindje

BABYNIEUWS: topchef Sergio Herman en vrouw Ellemieke verwachten derde kindje

Gefeliciteerd, Sergio!

Belga Image
Spotten wij een nieuwe trend in de culinaire wereld? Want na Jamie Oliver, kiest ook Sergio Herman (46) voor een groot gezin. Ellemieke Vermolen (39), de vrouw van de Nederlandse topchef kondigde gisteren op Instagram aan dat het koppel hun derde kindje verwacht. Herman heeft al twee tienerkinderen uit zijn vorig huwelijk en heeft straks dus net als Oliver vijf kinderen. 
‘Number 3 is on the way’, zo kondigde de Ellemieke Vermolen haar derde zwangerschap aan op Instagram. De Nederlandse presentatrice – bij ons bekend van ‘Vier handen op één buik’ op VIJF– heeft al twee zonen met Herman: Noah (7) en Zenna (5). Het is niet bekend wanneer Vermolen zal bevallen van hun derde kindje. 

 

Nr 3 is on the way #blessedmama

Een foto die is geplaatst door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op

 
De kok van restaurant The Jane in Antwerpen heeft ook nog twee tienerkinderen uit zijn vorig huwelijk: zoon Boy en dochter Moon. Een nieuw kindje betekent ook een nieuwe tattoo voor het jurylid uit VTM-programma ‘Mijn Pop-Uprestaurant’. Hij laat bij de geboorte namelijk steeds de namen van zijn kinderen op zijn arm tatoeëren.
 
 

Who's the grazy one? #myboy's #beachlife

Een foto die is geplaatst door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op

 

Nog meer babynieuws?


Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.