Home Uit & thuis AHA: deze koppels blijven samen na ‘Blind Getrouwd’ + schrijf je nu...

AHA: deze koppels blijven samen na ‘Blind Getrouwd’ + schrijf je nu in voor het derde seizoen

VTM
De vijf weken zijn om and the word is out. Ein-de-lijk weten we welke koppels besloten hebben om getrouwd te blijven en wie er uiteindelijk toch voor gekozen heeft om een scheiding aan te vragen. Hebben jullie het juist geraden?

Het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ was een groot succes. Na het experiment besloten drie koppels om getrouwd te blijven, en gingen alleen Tine en Ben (als goede vrienden) uit elkaar. Enkele maanden later hebben Sally en Mathias helaas ook besloten om een punt te zetten achter hun relatie, maar zowel Evelien en Nicolas als Veerle en Nick zijn vandaag nog steeds happily married.
 

Een sprookjesachtig einde voor Evelien en Nicolas

We hoeven jullie ondertussen niet meer te vertellen dat Evelien en Nicolas vanaf het eerste moment een perfecte match waren. Sommige kijkers vonden het gedrag van Nicolas een beetje verstikkend, maar de twee zijn nog steeds dolgelukkig samen. Wanneer ze hun beslissing meedelen aan de experten, houden ze het geen van beiden droog en is de kijker getuige van een heel mooi moment tussen het koppel. ‘Vanaf het allereerste moment tot nu, heb ik nooit getwijfeld dat je voor mij de juiste bent en dat ik met jou verder wil. Dus uiteraard wil ik met jou getrouwd blijven, voor de rest van mijn leven’, aldus Nicolas.

Ben jij benieuwd of Evelien en Nicolas nog steeds even verliefd zijn? Wij spraken enkele weken geleden met het duo en vroegen het hun op de man af. Klik hier om het volledige interview te lezen.

Veerle en Nick zijn nog steeds gelukkig samen

Net zoals bij Evelien en Nicolas ging het ook bij Veerle en Nick meteen goed. Vandaag is het koppel nog steeds getrouwd en kijken ze uit naar een mooie toekomst samen. ‘Ik had nooit durven denken dat, door aan dit experiment mee te doen, dit de uitkomst zou zijn. Ik word er soms nog stil van. Ik ben met mijn gat in de boter gevallen. Dat besef ik heel goed en dat zal ik ook nooit zomaar laten gaan. De volgende stap die we gaan zetten, is een nieuwe woonst zoeken om ons te settelen en dan begint al de rest’, aldus Veerle.

Wil jij weten hoe Veerle en Nick de toekomst zien en of er binnenkort een ‘Blind Getrouwd’-baby op de planning staat? Klik dan hier om het volledige interview te lezen.

Sally en Mathias hebben het net niet gehaald

Sally en Mathias konden het goed met elkaar vinden, maar de verliefdheid bleef tijdens het experiment uit. Toch besloten ze om hun huwelijk na de opnames van ‘Blind Getrouwd’ nog een kans te geven. ‘Het antwoord is duidelijk: we gaan zeker nog voort en we blijven er verder aan werken, om te zien of het effectief lukt. Maar op dit moment is er nog geen absolute zekerheid’, zo vertelt Sally. Helaas heeft het koppel na enkele maanden toch een punt achter hun relatie gezet, maar de twee zijn wél nog steeds goede vrienden.

Waarom hebben Sally en Mathias toch besloten om uit elkaar te gaan? Klik hier om hun reactie te lezen.

Ben en Tine besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan

Ben en Tine besluiten als enige koppel om na vijf weken niet getrouwd te blijven. Samen hebben ze er alles aan gedaan, maar helaas heeft het niet mogen zijn. ‘We hebben er heel lang over gepraat, heel lang over nagedacht en we zijn tot de beslissing gekomen om niet getrouwd te blijven. Het was geen gemakkelijk besluit, maar op dit moment voelt het voor ons als de juiste’, zo vertelt Ben. Net zoals bij Evelien en Nicolas blijven ook hier de traantjes niet uit en zijn we getuige van een heel emotioneel moment tussen het koppel. Ondertussen zijn Tine en Ben nog steeds goede vrienden en horen ze elkaar bijna dagelijks.

Opnieuw kregen we de kans om het duo enkele vragen te stellen. Klik hier om het volledige interview met Tine en Ben te lezen.

Schrijf je nu in voor het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’

Met meer dan 2500 inschrijvingen en zo’n mooi eindresultaat kan een derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ niet uitblijven. Ben jij 25 jaar of ouder en heb jij de ware liefde nog niet gevonden? Schrijf je dan zeker in via volgende link en neem deel aan een uniek relatie-experiment.

Wij wensen alle deelnemers van dit seizoen – apart of samen – nog heel veel geluk en liefde toe!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.