Home Uit & thuis 9 redenen om naar ‘Fifty Shades Darker’ te gaan kijken

9 redenen om naar ‘Fifty Shades Darker’ te gaan kijken

Heb jij al een cinematicket gekocht?

Instagram @fiftyshadesmovie
Enkele lucky ones kunnen vanavond de langverwachte film 'Fifty Shades Darker' in première gaan bekijken. Voor zij die nog niet helemaal overtuigd zijn, maakten wij een lijstje met 9 redenen waarom de film absoluut de moeite waard is. Heb jij al een cinematicket gekocht?

1. We hebben al veel te lang moeten wachten

Een volledig jaar. Ja, zolang hebben we op het vervolg van 'Fifty Shades of Grey' moeten wachten. We hebben die diepe stem én dat sexy lichaam van mister Grey véél te lang moeten missen. Yum!

via GIPHY

2. Het boek wordt werkelijkheid

Wie echt fan is van de films, heeft natuurlijk al de boeken – al een keer of twee – uitgelezen. Maar nu schitteren de acteurs ein-de-lijk op het witte doek. We zien de innemende blik van Christian in het echt en nu kunnen we de gelaatsuitdrukking van Anastasia beter begrijpen.

via GIPHY

3. Hoe wint Christian zijn Anastasia terug?

'Fifty Shades of Grey' stopte abrupt. Ana en Christian maakten ruzie en hun relatie leek voorgoed verleden tijd te zijn. Dankzij de verschillende trailers weten we ondertusen dat alles goed komt. Maar hoe heeft Christian het hart van Ana kunnen terugwinnen? Aha, daar krijgen we in de nieuwe film zeker een antwoord op. 

via GIPHY

4. Inspiratie voor valentijn

Geen betere film om in de mood te geraken voor valentijn. Yep, Anastasia en Christian experimenteren erop los in de slaapkamer (of in de lift, op de tafel, in de rode kamer…) Kortom, vuurwerk verzekerd! 

via GIPHY

5. Hotties spotten

Nee mister Grey, jij bent niet de enige hottie in 'Fifty Shades Darker'. Tijdens de film kunnen we ook zonder schaamte kijken naar Elliot Grey aka Luke Grimes, Ana's baas Jack Hyde oftewel Eric Johnson of wat dacht je van Jason Taylor aka Max Martini, de bodyguard van Christian… 

via GIPHY

6. Ideaal avondje met vriendinnen

Met je vriendinnen op stap gaan is altijd leuk. Maar als jullie samen naar 'Fifty Shades Darker' kunnen kijken, wordt het sowieso een topavond! 

via GIPHY

7. Spanning op een ander niveau

In de nieuwe film wordt Ana achtervolgd. Maar door wie en vooral waarom? En krijgen we duidelijkheid over Mrs. Robinson? Zouden er gewonden vallen? 

via GIPHY

8.  Dromen van een luxeleven

Yep, Christian heeft alles. Maar dan ook écht alles. Van een luxejacht tot een eigen helikopter. Na de film kunnen we wegdromen en fantaseren over zo'n luxeleven. Wat zou jij het allerliefst willen?

via GIPHY

9. Spelletje spelen

Kan jij je vriend niet overtuigen om mee te gaan? Daag hem dan uit voor een spelletje in de cinema. Hoeveel keer wordt er passioneel gekust? Hoeveel seksscènes zijn er te zien? Turven die handel! 

via GIPHY

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.