Home Uit & thuis 8 honeymoonsuites van je dromen

8 honeymoonsuites van je dromen

Corbis
Na een hele dag rondhollen op iets te hoge hakken, te shaken op de dansvloer met jouw moves like Jagger en te verlangen naar die onweerstaanbare man van jou is het eindelijk zover: de huwelijksnacht van je dromen. En deze beleef je heus niet in een motelletje naast de autostrade op weg naar huis…

Frankrijk

Eiffel Suite Classic

Droom je van een romantische nacht in Parijs, niet voor niets de Stad van de Liefde? Dan hebben we één tip voor jou: Eiffel Suite Classic, in Hotel Plaza Athenee. Het zou zelfs kunnen dat je deze suite al eens eerder hebt gezien. De kamer, die maar liefst 130 vierkante meter groot is en uitzicht biedt op de Eiffeltoren, was immers de plek waar Carrie tijdens de seizoensfinale van Sex And The City logeerde, samen met haar Russische lover Aleksandr Petrovsky. Voor de twee is het uiteindelijk geen happy ending geworden, maar dat zegt natuurlijk helemaal niets over jou en je brand new hubby!

Bron afbeelding: Dorchestercollection.com

Wil je Carries liefde voor Parijs herbeleven? Check dan zeker dit filmpje. 


Frankrijk

Boomhut Frankrijk

Je man in luipaardslip terwijl hij het zinnetje ‘Me Tarzan, you Jane’ door de kamer brult, is een fantasie die zeker uitkomt in deze luxueuze boomhut in Frankrijk.

Bron afbeelding: Airbnb.be

Thailand

Ocean Panorama Pool Villa

Een Thais regenwoud vol vogelspinnen (ieuw, vogelspinnen!) klinkt inderdaad niet zo aantrekkelijk. Maar waar Flair wél fan van is, is de Ocean Panorama Pool Villa. Hier kan je genieten van een onvergetelijk uitzicht op het regenwoud (ver weg van al die kriebelende beesten), en dit vanuit je outdoor huwelijkssuite! Geef toe: dit is toch een beter zicht om wakker te worden dan die slaapkop van je lover.

Bron afbeelding: Sixsenses.com

Engeland

Tudor Suite van Fawsley Hall

In de Tudor Suite van Fawsley Hall in Engeland waan je je terug in de 16de eeuw. Als een echte Kate Middleton verblijf je samen met jouw prins William in deze vorstelijke kamer. Let wel op, want daar komenieniemienie Georgekes van.

Bron afbeelding: Fawsleyhall.com

Griekenland

Perivolas suite

Hou je eerder van strak, modern en funky in plaats van überromantisch? Dan is de Perivolas Suite van het Perivolas Hotel in Griekenland the place to be. Geen tralala maar pure luxe met een privézwembad dat aansluit op je terras. Bakken maar!

Bron afbeelding: Perivolas.gr

België

Martin's Paterhof

Trouwen voor de kerk is de droom van vele meisjes. Maar je huwelijksnacht doorbrengen aan het altaar is nog net dat stapje verder. Toch kan dit in Mechelen! Het Martin's Paterhof biedt jou en je kersverse man een viersterrensuite aan in een omgeving van glasramen en religieuze tekens. En vergeet bij het uitchecken niet even langs de biechtstoel te passeren.

Bron afbeelding: Martinshotels.com

Op zee

Sea Cloud

De eerste nacht als man en vrouw doorbrengen op een boot: romantisch toch! Het schip Sea Cloud dompelt je helemaal onder in een vintage sfeer. Klein detail: haal dat spaarvarken van de kast. Een nachtje kost al snel 1000 euro per persoon. Auch !

Bron afbeelding: Seacloud.com

Verenigde Staten

Little Palm Island Resort & Spa

Wil je net als alle Hollywoodsterren de nacht doorbrengen op een privé-eiland? Dan is het Little Palm Island Resort & Spa in Florida misschien iets voor jou en je husband! In de 51 vierkante meter grote Island Romance Suite geniet je van een kingsize hemelbed, bubbelende jacuzzi en een romantisch kampvuur. Passie verzekerd!

Bron afbeelding: Littlepalmisland.com