Home Uit & thuis 6 van de beste romantische komedies uit 2015

6 van de beste romantische komedies uit 2015

Licht uit, televisie aan

Reporters
New year = new me, maar op een nieuwe lading films is het nog even wachten. Toch is het vandaag het ideale moment om in je pyjama naar een film (of drie) te kijken. Als je tenminste niet naar honderden familiefeestjes moet rennen. Wij maakten voor jullie een selectie van de beste romantische komedies van vorig jaar.

1. Man Up

Dan heb je al je moed verzameld om op blind date te gaan en dan krijg je de verkeerde vrouw voor je. Jack (Simon Pegg) gaat voor het eerst uit met een onbekende vrouw, Nancy (Lake Bell). Alleen is Nancy zijn date helemaal niet. Nancy besluit het spelletje mee te spelen en zo te zien wat de toekomst nog brengt. Heeft ze Mr. Right gevonden of niet?
 

2. The Duff

Mean Girls anno 2015 of moeten we al 2016 zeggen? Bianca, gespeeld door Mae Whitman, is een ugly duckling en daar is ze zelf niet heel erg blij mee. Ze krijgt tips en tricks van Wes, hottie van dienst, om haar reputatie wat op te krikken. In ruil voor zijn advies krijgt hij van haar bijlessen. De twee kunnen elkaar niet uitstaan, maar groeien uiteindelijk toch naar elkaar toe.
 


 

 3. Aloha

We kunnen meteen al twee redenen bedenken waarom je deze film gezien moet hebben. Bradley Cooper én Emma Stone spelen mee. De twee leren elkaar kennen in Hawaï en vinden zo langzaam maar zeker de liefde. Oh ja, Bradley draagt vaak een uniform in de film. Mocht je nog niet overtuigd zijn.
 


 

4. Sleeping With Other People

Twaalf jaar na een onenightstand lopen Lainer en Jake elkaar opnieuw tegen het lijf. Ondanks de wederzijdse aantrekkingskracht proberen ze hun relatie puur platonisch te houden. Benieuwd of dat gaat lukken!
 


 

5. Playing It Cool

Boy meets girl. De twee worden verliefd, maar het meisje is al verloofd. Niet bepaald een originele verhaallijn, maar wel eentje die je gezien moet hebben. Blijft ze bij haar verloofde die niet bepaald Mister Perfect is, of kiest ze voor een nieuwe romance?
 


 

6. Trainwreck

Bff van Jennifer Lawrence speelt de hoofdrol in de film Trainwreck. En als Amy Schumer ergens in meespeelt, dan weet je dat het goed is. Een liefdesverhaal afgewisseld met een stevige dosis humor. Een romantische komedie, maar dan met een twist!
 

Nog niet uitgekeken?

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.