Home Uit & thuis 5 redenen om je eigen baas te worden

5 redenen om je eigen baas te worden

Want niets is zo fijn als je eigen baas zijn

Corbis
Vriendinnen Anke en Isabel zeiden 3 jaar geleden hun big law-carrière vaarwel om Belgisch bio skincare-merk CÎME uit de grond te stampen. Zij bloggen als coaches van de Flair Start-Up Contest over hun ervaringen én bloopers als baasmadammen. Want niets is zo fijn als je eigen baas zijn.
  1. Geen jeans toegelaten en elke dag in een saaie outfit naar het werk? Ben je je eigen baas, dan is het altijd casual friday. Je trekt elke dag aan waar jij zin in hebt, en waar jij je het creatiefst in voelt.

  2. No more 9 to 5. Want je beslist zelf wanneer je werkt. Ben je productiever ’s ochtends vroeg voor iedereen anders wakker is of werk je graag door tot in de late uurtjes? Je beslist zelf wanneer je achter die computer kruipt.

  3. Naar de kapper of die afspraak bij de tandarts? Jij doet dat gewoon op dinsdagvoormiddag. En wanneer iedereen anders op zaterdag bij de kapper zit, ben jij aan het werk.

  4. Gaat je baas soms lopen met de pluimen voor jouw harde werk? Niet als je je eigen baas bent! Want alles wat dan fout loopt is “on you”, maar als het goed gaat zijn ook al die schouderklopjes voor jou en voor niemand anders.

  5. Working day and night? Al dat harde werk wordt beloond, en het resultaat zie je aan jouw bankrekening en niet aan de nieuwe Porsche van je baas.

Niet zo lang geleden lanceerden we onze Flair Start-Up Contest om jonge ondernemers een stevig duwtje in de rug te geven. Uit de meer dan 200 deelnames kozen we 5 finalisten die een plaats veroverden voor de felbegeerde bootcamp.


 

Powered by: