Home Uit & thuis 5 dingen die we mogen verwachten in ‘Fifty Shades Freed’

5 dingen die we mogen verwachten in ‘Fifty Shades Freed’

Opgepast: spoilers.

Instagram: fiftyshadesmovie
‘Fifty Shades Darker’ is nog maar een maand uit, maar wij kunnen écht niet wachten op het derde en laatste deel. In ‘Fifty Shades Freed’ vallen alle puzzelstukjes in elkaar, maar voor Ana en Christian aan hun happy ending kunnen beginnen, staat er nog heel wat (drama) op het programma. 

We hebben al enkele beelden uit ‘Fifty Shades Freed’ gezien, en in deze korte preview werd meteen duidelijk dat er ons nog heel wat te wachten staat. Begint het bij jou al te kriebelen? Wel, lees dan vooral snel verder, want alle onderstaande gebeurtenissen staan nog op het programma.
 

1. Ana is in verwachting

In de film gaat Anastasia naar het ziekenhuis om voor haar stiefvader Ray te zorgen, maar hier komt ze meteen voor een verrassing te staan. Ze krijgt namelijk te horen dat ze in verwachting is. Haar wederhelft Mr. Grey is hier niet zo blij mee en hij verwijt haar dat ze expres zwanger geworden is.

2. De stalker van Anastasia is terug

In ‘Fifty Shades Darker’ leren we Jack Hyde, de voormalige baas van Ana, kennen. Al snel werd duidelijk dat Jack een gevaarlijk kantje had en ook in de derde film is het koppel nog niet van hem af. Hij probeert Ana te ontvoeren, maar wanneer dit niet lukt, richt hij zijn pijlen op Mia (de zus van Christian).

3. Ook Mrs. Robinson zorgt nog voor problemen

Mrs. Robinson kan haar ex-lover maar niet loslaten en uit wraak betaalt ze de borg van de gevaarlijke Jack wanneer deze in de gevangenis terechtkomt.

4. Christian ontdekt een duister geheim

In de voorbije films is Christian redelijk vaag over zijn verleden. We weten ondertussen dat Mr. Grey geadopteerd is, maar wat hij zelf niet wist, is dat hij samen met Jack in hetzelfde pleeghuis gewoond heeft.

5. Er is een happy ending

In ‘Fifty Shades Darker’ krijgen we te maken met heel wat drama, maar Christian en Ana worden hier uiteindelijk alleen maar sterker van. In het boek spoelen ze de tijd door en krijgen we te zien hoe het leven van het koppel er twee jaar later uitziet. Resultaat? De twee zijn de verjaardag van hun zoontje Theodore aan het vieren, terwijl Ana opnieuw in verwachting is, dit keer van een dochtertje.

‘Fifty Shades Freed’ komt uit in februari 2018.

Bron: Popsugar
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.