Home Uit & thuis 10 jaar later komt de cast van ‘High School Musical’ nog eens...

10 jaar later komt de cast van ‘High School Musical’ nog eens samen

Tijd voor wat nostalgie

Instagram: vanessahudgens
Overal waar je kijkt, lees je wel iets over een reünie. Zo gaat de cast van ‘Friends’ een special opnemen en ook de Spice Girls zouden binnenkort samen op tournee gaan. Om het rijtje te vervolledigen, komt nu ook de cast van ‘High School Musical’ nog eens samen, maar ook hier ontbreekt er iemand.

Een reünie die niet echt een reünie is. Zo zal ‘Friends’ het zonder Matthew Perry moeten doen en de Spice girls zonder Victoria Beckham. Ook bij de cast van ‘High School Musical’ ontbreekt er iemand. Zo was Zac Efron er niet bij. De acteurs kwamen afgelopen zondag samen voor de 10de verjaardag van de film. Ook hier wordt er een soort van special opgenomen.
 

Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Monique Coleman en Lucas Grabeel waren wel aanwezig. Samen hebben ze een paar stukjes opgenomen in de turnzaal van hun oude middelbare school. Go Wildcats!
 

De aflevering wordt al uitgezonden op 20 januari en niet getreurd, want Zac Efron heeft op z’n eentje iets opgenomen en zal zo ook te zien zijn tijdens de special.