Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De babes van dienst? Onze redactie natuurlijk!

Eva’s edito: ‘Tijdens de fotoshoot gaf artdirector Line me een subtiel seintje bij elke nipple slip’

Ik had weer eens een idee: we doen een badpakkenspecial. Lekker ironisch, zoals het vroeger in de mannenbladen élke zomer gedaan werd. De babes van dienst? Onze redactie natuurlijk!


Je denkt dan vast: ja, die redactrices zijn het gewend om te poseren, die hebben geen stress. Wel, dat is niet helemaal waar. Hoewel we al veel verder staan dan pakweg drie jaar geleden (toen ik een gelijkaardig voorstel deed) wat lief kijken naar ons lijf betreft, we zijn ook niet immuun voor negatieve gedachten. ‘Mijn billen zitten vol putjes!’ of ‘Toch maar graag een badpak, want daar zit mijn buik comfortabel in verstopt’ (ikke). De stiliste ging lief met al die verzoeken om en duwde ons zachtjes wat uit onze comfortzone.

Nee, wij voelen ons dus ook niet altijd goddelijk in ons lijf. En dat is oké. Want dat willen we net tonen, dat elk lijf eigenlijk damn fine is, maar dat het ook helemaal prima is om sommige aspecten ervan niet het allermooiste te vinden. Soms zijn we trots en zelfverzekerd. Soms kruipen we liever onder een pareo. Prima toch? You do you. Voor onzekerheid over mijn bikinilijf was niet veel ruimte, want mijn dochter zou mee op de foto gaan. Zou ze het badpakje wel aan willen doen? Zou ze lachen? En zou ze het leuk vinden? Ze wees meteen enthousiast naar de andere foto’s: ‘Kijk mama, die zijn moooooi! En wij ook.’ Daarna zat ze vrolijk in de make-upstoel bij Gladys voor rode nagellak. Weg stress!

En toen stond ik daar plots in een hoog uitgesneden rood badpak met duizelingwekkend decolleté voor een ploeg mensen met wie ik toch ook nog wel ooit eens een serieus professioneel gesprek hoop te kunnen hebben. De stress zat ’m dus niet in hoe ik eruitzag, maar of ik alles wel ín dat badpak zou houden terwijl Rosie op mijn heup bengelde. Het antwoord: nee, niet alles bleef zitten. Maar artdirector Line gaf me een subtiel seintje bij elke nipple slip. Dat is het ding wel met de Flaircollega’s. They’ve always got your back. Of in dit geval dus your boobs.

Flair Summer Giveaway


Zes weken lang organiseren we een heuse Summer Giveaway waardoor je telkens bij je Flair een leuk cadeautje krijgt. Vanaf vandaag: twee gratis gezichtsmaskers van Apivita.

Lees Flair in onze app


Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' '