Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© photo news

Een mooi gebruinde snoet mogen we met deze exemplaren wel vergeten.

Dit is dé zonnebrillentrend van 2019

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Terwijl de zonnebrillen vorige zomer niet klein genoeg konden zijn, zullen in 2019 opnieuw grote monturen – lees: formaat skibril – het straatbeeld domineren.


Als we de grote modehuizen zoals Gucci en Dior mogen geloven, dan bergen we de ieniemini zonnebrillen terug op de komende lente en zomer. Voor jij, en diegenen die samen met jou een hekel hadden aan deze kleine montuurtjes, beginnen te juichen: het alternatief is helaas niet veel beter.

Skibrillen


De zonnebrillentrend draait immers 180 graden, want we gaan van superklein naar gigantisch groot. En met groot bedoelen we echt dat je halve gezicht verscholen zit achter de glazen. De monturen hebben eerder iets weg van ski- of veiligheidsbrillen.

Wij denken dan spontaan: ‘Wat is er mis met die goede oude pilotenbril?’, maar dat is buiten Rihanna, Kanye West en andere trendsetters gerekend. De immense bril zou onze wens naar anonimiteit en veiligheid, die de laatste tijd meer en meer heerst, waarmaken. Ons verlangen naar bruinen zonder lijntjes daarentegen mogen we met deze exemplaren direct begraven.

Rihanna


Gucci


Rihanna


Gucci


Kim Kardashian


Dior


[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '