Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Zo hou je witte sneakers wit

Witter dan wit, zo zien we onze sneakers het liefst. Maar lichtgekleurde sneakers leggen zelden een vlekkeloos parcours af. Hou je witte schoenen onbevlekt met deze tips.

Jammer dat één wandeling al volstaat om je maagdelijke schoenen te besmeuren. Tijd voor wat huis-, tuin-, en keukentrucjes!

 

  1. Als het op wit aankomt, kan je beter voorkomen dan genezen. Met een vuil- en waterafstotende spray vermijd je oppervlakkige vlekken. Regendruppels krijgen geen kans om een gele kleur achter te laten, en ook stof zal minder snel donkere vegen maken.

     

  2. Stop je sneakers gewoon in de wasmachine als ze er wat grauw uitzien. Stop ze in een stoffen zak zodat de rest van je was er geen last van heeft. Voeg bij je wasmiddel een druppel bleekwater, en je krijgt ze kraakwit terug uit de trommel.

     

  3. Specifieke vlekken hebben ook nood aan een specifieke remedie. In het gras geslenterd (eigenlijk een no go met witte sneakers) of etensresten op je witte schoenen gekregen? Alcohol is geschikt voor grasvlekken en afwasmiddel voor vetvlekken.

     

  4. Nood aan een supersnelle witmaker? Witte tandpasta camoufleert een vlekje het snelst. Wrijf een klein beetje pasta over de vlek met een oude tandenborstel. Laat even drogen en borstel weg.

 

Lees ook:

*Ready for spring met Flair by Torfs

*8 paar hippe loopschoenen

 

Goed nieuws: je kan Flair ook lezen op je tablet! Download snel de gratis app op MagStore en lees je favoriete magazine altijd en overal.

 

Heb je een abonnement op de papieren Flair? Dan is je toegang tot de digitale Flair inbegrepen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '