Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Brush Pearl

Dit willen wij NU hebben

Zalig: dit toestel reinigt je make-upborstels automatisch

Je make-upborstels wassen is een serieus karweitje en eentje dat we maar al te graag uitstellen. Toch bestaat er een handige tool, de Brush Pearl, die al je kwasten automatisch schoonmaakt. Sounds like a dream, toch?

Zo werkt de Brush Pearl:

1. Cleaning Cycle

 • Het eerste wat je moet doen, is je borstels rangschikken van klein naar groot. In die volgorde ga je ze ook in het toestel steken. Het aantal kwasten dat je per keer kan schoonmaken, hangt af van de grootte van je make-upborstels.
 • Nu ga je het reservoir vullen met warm water. Nu ga je een beetje van de Brush Pearl Cleanser toevoegen aan het water.
 • Vervolgens ga je de duur van de reiniging instellen. Dit kan tot tien minuten (een grondige reiniging), maar normaal gezien heb je met zo’n drie minuten genoeg.
 • Nu is het tijd om het toestel aan te zetten. Belangrijk: dit mag je nooit doen als het reservoir niet gevuld is. Als het toestel begonnen is met schoonmaken, hoor je een zoemend geluid. 
   

2. Rinsing Cycle

 • In ronde twee is het tijd voor de rinsing cycle. Vervang het water en stel opnieuw de tijd in. Dit mag hetzelfde zijn als bij de cleaning cycle.
   

3. Drying Cycle

 • In de laatste stap is het tijd voor de drying cycle. Om het proces te versnellen, kan je met een handdoek het overtollige water van je je make-upkwasten weghalen. Dit doe je door lichtjes te deppen.
 • Je kan je borstels gewoon in het toestel laten drogen. Zo nemen ze niet veel plaats in beslag en drogen alle haartjes in de juiste richting.

Het toestel kost zo'n 100 euro. Je moet er dus wel in investeren. Was jij je borstels liever zelf, maar weet je niet goed hoe? Beautyredactrice Charlotte toont je hoe het moet. Nog zo'n zalige uitvinding? Dat is deze spray-on nagellak.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '