https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Twitter: Grazia UK

They see me rollin'

Yves Saint Laurent komt met stiletto’s op wieltjes

Sneakers met wieltjes eronder bestaan al langer, maar het modehuis Yves Saint Laurent gaat nog een stapje verder. Ze hebben namelijk een schoen ontworpen die een combinatie is van een stiletto én een rolschaats. Lopen op hoge hakken is sowieso al een uitdaging, maar dit lijkt ons toch wel héél gevaarlijk.


‘Zot zijn doet geen zeer’ zeggen ze soms, maar bij Yves Saint Laurent is dit duidelijk niet het geval. Ontwerper Anthony Vaccarello heeft namelijk een paar stiletto’s met wieltjes eronder ontworpen. Ze zien er prachtig uit, maar we zien er zo direct toch niemand op lopen (of moeten we rollen zeggen?).

 

They see me rollin’


De schoenen zijn verschenen in de herfstcampagne van het modehuis en we hopen voor de modellen van Yves Saint Laurent dat het ook daarbij blijft. Op de catwalk komen daar so-wie-so ongelukken van.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De durvers onder ons kunnen natuurlijk een poging wagen, want de stiletto’s zijn gewoon verkrijgbaar in de winkel. Al kan je natuurlijk altijd op veilig spelen en de sneakervariant bestellen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content