Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zie jij wie het is?

Deze bekende actrice wordt het nieuwe gezicht van Chanel Make-Up

Blake Lively, Lily-Rose Depp en Keira Knightley: allemaal sterren die eerder al het gezicht waren voor Chanel. Ook voor hun nieuwste campagne Eyes Collection van dit voorjaar wist het merk opnieuw een heel bekende Amerikaanse ster te strikken.

Niemand minder dan Kristen Stewart treedt in de voetsporen van haar bekende voorgangers (en ook een klein beetje van zichzelf) en zal vanaf maart te zien zijn in de campagne voor de Eyes Collection van Chanel Make-Up voor dit voorjaar. De Amerikaanse schone zal te zien zijn in een reeks portretten die de verschillende facetten van de hedendaagse Chanel-vrouw moeten belichamen.

 

Stewart was enkele jaren geleden al het gezicht van de Chanel Métiers d'Art-collectie en mag dat in mei van dit jaar opnieuw zijn. Naast haar modelling skills, toonde ze ook haar acteertalent al in de kortfilm 'Once and Forever' (geregisseerd door Karl Lagerfeld), die in december voor het eerst getoond werd tijdens de fashionshow in Rome. Dat Stewart en Mr. Lagerfeld dikke vriendjes zijn, mag dus wel duidelijk zijn.

 

Kristen Stewart voor Chanel

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '