Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ideetje voor valentijn?

WAUW: hoe mooi is de collab tussen & Other Stories en juwelenmerk FAUX/real

Ladies, zet in jullie agenda's! In de lente van 2016 komt & Other Stories met een van hun mooiste collabs tot nu toe: een juwelencollectie met FAUX/real.

Mari Ouchi en Louis DeCicco, ontwerpersduo achter Faux/real, staan erom bekend graag verhalen te vertellen met hun juwelen, en dat is voor deze collectie niet anders. De collab met & Other Stories weerspiegelt zo bijvoorbeeld de zoektocht naar liefde. Unieke stukken met namen als 'Yes Yes Yes' en '2 become 1' liggen geheel in lijn met dit verhaal. 'Natuurlijk moet je eerst jezelf leuk leren vinden. Dan pas kan je je afvragen welk type liefde je nu eigenlijk zoekt', vertelt het duo.

 

De collectie is vrouwelijk en elegant en er wordt gespeeld met sterke contrasten die door afwisselend gebruik te maken van glanzende en matte afwerkingen, nog extra in de verf gezet worden. Ook de combinatie van steen met acryl en zachte vormen met scherpe materialen benadrukt hun visie dat elke vrouw meer dan één dimensie heeft.

 

 

De collab-collectie van FAUX/real is vanaf februari verkrijgbaar in de winkels van & Other Stories en online via stories.comDe prijzen schommelen van € 19 voor een ring en € 25 voor oorringen tot € 45 voor een armband en € 65 voor een ketting.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '