Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Eindelijk duidelijkheid

Welk soort mascaraborstel gebruik je voor welk effect?

Er blijven maar nieuwe vormen van mascaraborstels op de markt komen. En dat terwijl het voor jou misschien niet eens duidelijk is welke je moet gebruiken voor het effect dat je wilt. No stress, we zetten de basisvormen en hun werking even op een rijtje.

Dik

Dik

Een dikke borstel met haartjes die dicht op elkaar staan geeft je wimpers extra volume. Er zit veel product op waardoor je een opvallendere dekking krijgt.

Rond

Rond

Een klein rond borsteltje is handig om op moeilijker bereikbare plaatsen mascara aan te brengen, bijvoorbeeld in de binnenste ooghoek.

Rubber met korte stekeltjes

Rubber met korte stekeltjes

De korte stekeltjes zorgen ervoor dat je makkelijk aan de wortel van je wimpers kan en het product perfect kan verdelen om meer lengte te creëren. Handig voor kortere wimpers omdat je niet zo snel tegen je ooglid zit.

Gebogen

Gebogen

Helpt dankzij de boog om de wimpers makkelijker te krullen en geeft meer lengte.

Puntig

Puntig

Een puntige mascara is bovenaan smal en wordt naar het midden of einde breder. Je kan met de dunne punt makkelijk in je binnenste ooghoek product aanbrengen en met het dikkere deel creëer je meer volume.

Klein

Klein

Een klein, kort borsteltje is ideaal om mascara aan te brengen op je onderste wimpers. Resultaat: een meer open blik met een natuurlijk effect.

[td_smart_list_end]

Vergeet de houdbaarheidsdatum niet, lees hier hoe lang je mascara maximum goed blijft. En dit is de juiste gekleurde mascara voor jouw oogkleur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '