https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© FLASH SHOP

WEEKENDTIP: opkomende Belgische merken ontdekken bij FLASH SHOP in Antwerpen

Vanaf morgen kan je gedurende vier opeenvolgende weekends in Antwerpen een bezoekje brengen aan FLASH SHOP, een tijdelijk winkelconcept dat onderdak biedt aan een verzameling jonge Belgische merken. Naast opkomend talent ontdekken, kan je er ook verschillende workshops volgen, en die zien er allemaal zó leuk uit dat we niet weten voor welke we ons eerst willen inschrijven. 

FLASH SHOP, een uniek concept bedacht door de jonge Lana Scatorchia van DOYOU Studio, huist in een uniek winkelpand op de Antwerpse Quellinstraat en biedt naar eigen zeggen ‘een fijne balans van mode, design, beauty en kunst, met aandacht voor jonge, frisse labels met Belgische roots’.
 
Denk aan pins, patches en gepersonaliseerde juwelen, zwevende planten, ecovriendelijke verzorgingsproducten en artisanale meubels. Je vindt er onder meer de merken Johny Be Good, Happy Pills by Jasmien Witvrouwen, Cîme, Phyt en Quubo
 

Workshop juweelontwerp of cocktails shaken

Shoppen is echter niet het enige wat je bij FLASH SHOP kan doen. Elk weekend zal je ook kunnen deelnemen aan verschillende inspirerende workshops. Zo toont Cindy van het online beautyplatform Girlcrush je hoe je de perfecte cat eye tekent of hoe je de juiste tint foundation kiest. Juweelontwerpster Melanie van Dooren leert je dan weer eigenhandig gepersonaliseerde juwelen te maken. En Loes van Look van Wildflowers & Wodka knutselt samen met jou een Pinterest perfect bloemenkroon in elkaar. 
 

Wil je de komende vier weekends – 28 t/m 30 april, 5 t/m 7 mei, 12 t/m 14 mei en 19 t/m 21 mei – twintig nieuwe labels ontdekken of deelnemen aan een van de zes workshops? Quellinstraat 46 in Antwerpen is de place to be. Op vrijdag en zaterdag is FLASH SHOP geopend van 10u tot 18u. Op zondag van 12u tot 18u. Inschrijven voor de workshops is aan te raden wegens beperkte plaatsen en kan via: hello@doyou.studio. Meer info vind je op Facebook.
 

Ook hier moet je een keertje lansgaan als je dit weekend in Antwerpen bent: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content