Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

En als Pinterest het zegt ...

WAUW: dit is volgens Pinterest de populairste haartrend van het najaar

New season, new you! Vond je hier je gading niet? Dan heeft Pinterest gelukkig nog de populairste haartrend van dit najaar voor jou in petto, en die kreeg de zoete naam 'white honey'. 

De term ‘populair op Pinterest’ is tamelijk relatief, maar met zo’n 148.000 pins (and counting) is deze haartrend voor vele fashionista’s ter wereld toch wel een van de favorieten du jour. 
De kleur in kwestie heet white honey en is het best te omschrijven als een mix van platinablond (denk Marilyn Monroe) en asblond (denk Jennifer Aniston). 
Onderstaande foto dateert al van 18 maanden geleden maar ging plots viraal nadat mediaplatform Elite Daily een artikel bracht over de unieke haarkleur.
 
Kapster Morgan van de Seagrass Salon and Spa in North Carolina is verantwoordelijk voor de frisse herfstlook en gebruikte verschillende tinten blond om dit resultaat te bekomen. 
 
 

Een foto die is geplaatst door Morgan (@merrgg) op

 
Ons advies? Neem een screenshot van het bijschrift bij de foto, zodat jouw kapper exact weet welke tinten haarverf te gebruiken en jij straks kan pronken met dé haarkleur van het moment. You're welcome!
 
Bron: Grazia.nl

 

Nog meer inspiratie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '