Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vrouwen met ronde billen zijn intelligenter

Hoe ronder de billen, hoe intelligenter de vrouw. Nee, dat hebben wij niet zelf verzonnen, het is bewezen door een studie. Ook goed nieuws: vrouwen met een volle bips zouden beter bestand zijn tegen chronische ziektes. Jippie!

 

Wetenschappers van de Universiteit van Oxford (Verenigd Koninkrijk) hebben bij 16.000 vrouwen een onderzoek uitgevoerd dat aantoont dat dames met stevige billen slimmer zijn dan girls met een slanker achterste.

 

Lang leve omega 3

 

De onderzoekers verklaren die resultaten als volgt: vrouwen met veel vet in hun billen, hebben ook veel omega 3 in hun lichaam, en omega 3-vetten zorgen onder andere voor een goede ontwikkeling van de hersenen. Hoe ronder je billen, hoe meer omega 3 er in je lichaam zit en hoe slimmer je bent. Ha, wat een fantastisch nieuws!

 

I like big butts

 

Ook heel leuk: dames met volle billen zouden beter bestand zijn tegen chronische ziektes als diabetes of cardiovasculaire aandoeningen. Dankzij wat? Een laag cholesterolgehalte. Wie een volle derrière heeft, produceert meer hormonen om suiker te verteren. Handig, zo'n voorraadje in je billen.

 

We love you, Kim Kardashian! Whoop whoop.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '