Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Luxe in een flesje

Voel je magnifique

Rood is de kleur van de passie, de roos de bloem van de liefde, kristal het materiaal voor een juweel. Samen vormen ze Magnifique, een nieuw parfum van Lancôme dat jouw hart wil veroveren!

Niets minder dan een echte, spraakmakende, flamboyante nieuwe vrouwengeur had Lancôme in het achterhoofd toen ze 2 meestercreateurs vroegen om hun neuzen samen te steken en een nieuw parfum te ontwerpen.  Door Bulgaarse rozen en meirozen te combineren is het parfum tegelijkertijd fris en sensueel. Australisch sandelhout zorgt voor een exotische toets en er werd gekozen voor saffraan als verrassende opener.

 

Daarna was het zoeken naar het ideale gezicht voor Magnifique: iemand die pittig en dynamisch is, maar ook subtiliteit uitstraalt. De keuze viel op het meisje dat zowel de Engelse schrijfster Jane Austen kon uitbeelden in de gelijknamige film als de vrouw van Jake Gyllenhaal speelt in Brokeback Mountain of in de huiud kruipt van de geplaagde assistente in The Devil Wears Prada: Anne Hathaway. Het spotje zie je vast een dezer dagen op televisie langskomen. Hoe het gemaakt werd, ontdek je in dit filmje.

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '