Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het geheim van een egale huid? Bella Hadid zweert bij de 3 C’s!

VIDEO: zo komt topmodel Bella Hadid aan haar flawless skin

Het geheim van een egale huid? Bella Hadid zweert bij de 3 C’s: correct, conceal en contour. In onderstaand filmpje toont het topmodel hoe ze in slechts drie stappen aan een flawless skin komt. Makkelijk én je bent geen uren in de badkamer kwijt. Bedankt voor de tip, Bella!


First things first: als Bella last heeft van enkele onzuiverheden of rode vlekjes, brengt ze plaatselijk een beetje concealer aan. Zo ziet je huid er toch egaal uit en dit zonder tonnen product te gebruiken. Handig!

3 C’s: correct, conceal en contour


Vervolgens brengt het topmodel nog een vleugje concealer onder haar ogen aan. Dit zorgt voor een instant frisse blik en geen kat die het merkt als je een korte nacht achter de rug hebt. TIP: breng het product in de vorm van een driehoek aan voor een optimaal effect.

https://www.youtube.com/watch?v=6ukcBMUn7bU&feature=youtu.be

Om haar gezicht wat meer vorm te geven, gebruikt miss Hadid dezelfde concealer, maar dan in een andere kleur. Dit brengt ze aan onder haar jukbeenderen en net onder haar kaaklijn. Vervaag alles goed met een sponsje and that’s it. Zo simpel kan het soms zijn!

In het filmpje gebruikt Bella Hadid de nieuwe Diorskin Forever Undercover-concealer. Deze blijft tot acht uur lang zitten en is geschikt om zowel roodheden, donkere kringen als kleine adertjes te camoufleren. Ideaal te gebruiken in combinatie met de Diorskin Forever Perfect Mousse, een foundation met een matte finish.

Beide producten zijn vanaf 6 september verkrijgbaar in de parfumerie.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '